Kort og godt om projektet

Lokation Kærmindevej, 7100 Vejle
Byggeperiode 2023
Samarbejdspartnere Tømrerfirmaet J.O. Vaaben 🔗
Malerfirmaet Martin Buch 🔗

 

En længere historie kort

Projektet har været en omfattende renovering af kælder, som skulle gøres klar til beboelse, hvor en tidligere håndværker (tømrer) som hovedentreprise har udført et uprofessionelt og tilmed farligt stykke arbejde.

Trekantens El Teknik er hentet ind til projektet for at rette op på de mange fejl og mangler, da vi var med i opstarten af projektet, men blev valgt fra, da nævnte håndværker mente at kunne gøre det til det halve.

Denne case gengiver hvad der kan ske, når man i god tro ikke er påpasselig med eller undersøger nærmere om den entreprenør/håndværker man vælger til at udføre et projekt.

“Af skade bliver man klog. Det her med at spare penge på bekostning af kvalitet har kostet mig dyrt. Jeg vil anbefale at man holder sig langt væk fra sådan noget.”

Stikkontakt med skum

Tvivlsomt arbejde udført af anden håndværker.

“Det gode ved ham håndværkeren var jo, at han ‘kunne det hele’, sagde han. Det ville egentlig gøre koordineringsarbejdet nemmere for mig, hvis nu det var at han rent faktisk kunne det hele.”

Inden vi gik i gang

 

En dyr lektion i billig renovering

I begyndelsen af dette projekt troede kunden, at han havde fundet en løsning til at spare penge på renoveringen af sit hjem. En håndværker fra Fredericia overbeviste ham om, at han kunne klare hele projektet til halv pris. Kunden, ivrig efter at spare penge, besluttede at gå med dette forslag, hvilket man godt kan forstå. Håndværkeren virkede umiddelbart troværdig, professionel og overbevisende. Desværre viste det sig hurtigt, at denne beslutning skulle blive en dyr lektion.

 

Fra uansvarligt håndværk til tryg renovering

Som projektet skred frem, begyndte problemerne at hobe sig op. Den valgte håndværker havde ikke kun undervurderet omfanget af arbejdet, men hans arbejde var også af tvivlsom kvalitet og endda farligt.

Det kan tydeligt ses på vores før-billeder. Underlige og farlige løsninger som eksempelvis fastgørelse af kontakter og stikkontakter med PU-skum, løse og blottede kabler, bekymrende forarbejde og montage af spots, og klinker, der er fastsat og fuget med PU-skum.

Kunden indså, at han var nødt til at stoppe projektet og kunne nu ikke længere kontakte den uansvarlige entreprenør, der drev en enkeltpersonsvirksomhed.

Derfor besluttede kunden at vende tilbage til Trekantens El Teknik og bede om hjælp til at redde projektet. Vi var ude at inspicere alt og bekræftede, at der var behov for omfattende korrektioner og forbedringer for at sikre et sikkert, forsvarligt og holdbart resultat.

Før-billeder

Blottet kabel
Ingen plads til spot i loftet
Klinker i bruseniche
Klinker skummet fast
Badeværelse
Under trappe
Løse stikkontakter
Underlige afslutninger
Skjult installation
Spots
Spots installationer
Mærkelig udført spot
Spot
Grim og farlig spotinstallation
Lappeløsninger med spots
Over spot
PU-skum i kontakt
Stikkontakt i væg
Stikkontakt
Stikkontakt langs gulvet
Dårligt håndværk
Kontakt på væggen
Eksisterende tavle

Fejlfinding og demontering

Endnu en stikkontakt, PU-skum fjernet
PU-skum fjernet
Kontakter og stikkontakter
Spotarbejde i loftet
Spots i loftet
Dårligt håndværk
Spots i loftet
Ikke ordentlig spots

Før-billederne viser de mange sløsede og farlige løsninger. Under fejlfinding fastsætter vi præcis alle fejlene og hvad der kan og skal gøres ifm. udbedring. Her er vi bl.a. gået i gang med at fjerne skummet fra indmuringsdåserne flere steder.

“De penge, jeg troede, jeg ville spare ved at vælge en billig entreprenør, har jeg nu brugt mange gange over. Jeg vil anbefale, at man holder sig langt væk fra sådan noget. Man skal sørge for at gå til en autoriseret virksomhed og nogle, der er medlem af de her garantiordninger. Det var den her håndværker ikke.”

Grov og rettelser

Fjernet eksisterende spots
Spots fjernet
Rillet på ny til stikkontakt og kontakt
Grov arbejde til nye kontakter
Rettet stikkontakter og kontakter
Grovarbejde
Stikkontakter langs gulvet
Kontakt og stikkontakt fjernet

Her er alle fejlene udbedret og der er klargjort til maleren og den sidste monterings- og installationsrunde inden finish.

Hvad er udført

 • Planlægning og tegning: Udarbejdelse af tegninger for placering af spots i forskellige rum og bryggers.

 • Demontering af eksisterende installationer: Demontering af spot, stik, afbrydere, og lampeudtag.

 • Fejlsøgning:

  • Fejlsøgning på spotskabler.
  • Fejlsøgning på stikkontakter.
  • Omfattende fejlsøgning i bryggers, depot, og andre rum.
 • Forberedelse til nye installationer:

  • Skæring og udformning i loftet for installation af spots.
  • Skæring og boring for installation af bil lader kabel, inklusive trækning af kabel fra el-tavle.
  • Boring og rille-arbejde for nye kabler og dåser.
 • Kabelarbejde:

  • Krympning, klipning og omtrækning af spotskabler.
  • Trækning af kabler i nye dåser i badeværelser og andre rum.
  • Installation af nye kabler til billader.
 • Installation og montering:

  • Monteret stikkontakter korrekt.
  • Monteret nye dåser i badeværelser og andre rum.
  • Installation af panel stik og diverse elkomponenter.
 • Sikkerhedsforbedringer:

  • Rettelse og krympning af kabler i dåser.
  • Rettelse af mange fejl i forskellige rum.
  • Demontering af farlige eller usikre el-installationer.
 • Slutmontering og afsluttende arbejde:

  • Midlertidig etablering af el-installationer til vand og varme systemer.
  • Slutmontage, inklusive oprettelse af adgang til spot kabler i loftet og montering af diverse el-komponenter.

Slutmontage

Stikkontakter langs gulvet på værelse
Netværk og stikkontakt
Badeværelse
Tændte spots på badeværelse
Lampeudtag og spot i badeværelse
Loftet er gjort pænt
Klar til maleren
Rettet loftet
Spots i et af rummene
Spots i værelse
Spots og lampeudtag
Spots
Kontakter og stikkontakt
Ny kontakt og stikkontakt
Spots og stikkontakt på værelse

Efter projektet: Kvalitet og garanti gør forskellen

Efter at have overtaget projektet som hovedentreprenør og samarbejdet med vores pålidelige samarbejdspartnere som Anders fra Tømrerfirmaet J.O. Vaaben ApS 🔗, Malerfirmaet Martin Buch 🔗, VVS’er og murer, leverede vi et resultat, som vores kunde kunne være stolt af. Vores fokus på kvalitet, sikkerhed og pålidelighed gjorde hele forskellen, fortæller kunden.

Kunden er nu glad og tilfreds med resultatet og er glad for vores evne til at kommunikere og levere som lovet. Han anbefaler at alle, der overvejer en renovering, sørger for at vælge en autoriseret virksomhed og en, der er medlem af en garantiordning for at undgå de uheldige omstændigheder, han desværre har været ude for og måtte opleve.

J.O. og Vaaben ApS

Det var skræmmende at se! Der var hverken brugt skruer eller søm til hele projektet, dog fik vi sat renovationen på rette vej igen og leverede et produkt som kunden var tilfreds med

Jeg har været godt tilfreds med det udførte arbejde som både Trekantens El Teknik og J.O. og Vaaben har udført. 

Jeg har hørt om lignende tilfælde før, men aldrig oplevet noget lignende i mine 25 år i branchen.

J.O. og Vaaben ApS

 

Anders, medejer af tømrerfirmaet J.O. og Vaaben, blev indkaldt til at hjælpe Trekantens El Teknik med et udfordrende renovationsprojekt på Kærmindevej. Projektet var blevet ramt af tidligere håndværkers fejltagelser og sløset arbejde, herunder brugen af overdreven byggeskum, mærkeligt konstruerede trapper og et hav af andre problemer. Anders og hans team stod over for en stor udfordring, men de var fast besluttede på at redde projektet og levere en kvalitetsrenovering til Trekantens El Teknik.

Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan Anders og J.O. og Vaaben tacklede denne komplekse renoveringsopgave? Få indblik i hans oplevelse af projektet og de løsninger, ham og teamet implementerede. Se interviewet med Anders her 👇

“Jeg er utroligt tilfreds med resultatet. Trekantens El Teknik og deres samarbejdspartnere har leveret professionelt arbejde og været en fornøjelse at arbejde sammen med. De er til at snakke med, og de holder, hvad de lover. Når I siger I kommer, jamen så er I der bare.”

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en ung autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark (foruden Vejle, er vi også i Århus og Ringsted). Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180