Kort og godt om projektet

Lokation

Plutovej
7080 Børkop

Byggeperiode

2023

 

Udvendigt er der foretaget installation og montering af spabad, strøm til markise, spots, inkl. sensor samt strøm til lamper, skur og bil-lader.

Køkken og bryggers  – installation af ny ovn samt montering af stikkontakter til ovn samt mikroovn i køkken og vaskemaskine samt tørretumbler i bryggers

Diverse – derudover er der installeret flere bevægelsessensorer, afbrydere og lampeudtag 

 

Installation af spabad

Et større projekt

På Plutovej i Børkop, Vejle, har vi stået for et større projekt for en privat kunde, som ønskede en optimering af eksisterende el samt nye installationer. Der er foretaget større eller mindre ændringer stort set været hele vejen rundt, og resultatet er en ny flot udendørs belysning, etablering af nye kontakter, stikkontakter, strøm mm. 

Vi har desuden været med til at etablere og montere et lækkert udendørs spabad.

Meldingen fra kunden har været, at de er yderst tilfredse med arbejdet.

Se billeder af projektet her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du have hjælp til dit projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180