Kort og godt om projektet

Lokation

Korntoften
7100 Vejle

Byggeperiode

2021

Kabler til spot i hems
Belysning under hems

Casen i dette tilfælde er for en privat kunde i Vejle, hvor vi har stået for el-installationerne, heriblandt, belysning, kontakter, stikkontakter og brandsikring i forbindelse med opførelse af en ny tilbygning til eksisterende bolig, og tilføjelse af træterrasse med tilhørende udendørs spots.

Tilbygningen har en masse lækre detaljer udover integreret udendørsbelysning i træterrassen, som f.eks. den unikke hems med nedadrettet spots og væggen med akustikpaneler i træ.

Se flere billeder her

Trekantens El-Teknik

Trekantens El Teknik ApS er en autoriseret el-installatør virksomhed med lokationer rundt omkring i Danmark – foruden Vejle og hele trekantområdet, har vi også afdelinger i Aarhus, Give og Ringsted. Virksomheden tager hånd om alle former for el-installatør-opgaver, både ved privatkunder og erhvervskunder. 

Trekantens El-teknik logo negativ
Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du have hjælp til dit projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180