Teamleder Nikolaj har ansvaret for vores afdeling i Ringsted. Udover at koordinere opgaver med sit team af 10 elektrikere, tager han også imod kundehenvendelser og er dagligt i kontakt med samarbejdspartnere i området. 

Opdag mere om Nikolaj’s rolle og hans dagligdag her. ⤵️

Teamleder Nikolaj har ansvaret for vores afdeling i Ringsted. Udover at koordinere opgaver med sit team af 11 elektrikere, tager han også imod kundehenvendelser og er dagligt i kontakt med samarbejdspartnere i området. 

Opdag mere om Nikolaj’s rolle og hans dagligdag her. ⤵️

 

Vision og lederskab

Nikolaj er teamleder hos Trekantens El Teknik, hvor han står i spidsen for at styre og koordinere vores elektrikerprojekter. Hans opgaver omfatter planlægning, tidsstyring og sikring af, at arbejdet lever op til kundens forventninger.

Nikolaj er essentiel i at holde teamet motiveret, sørger for effektiv intern kommunikation, og spiller en nøglerolle i at opretholde et positivt arbejdsmiljø. Han er også involveret i rekruttering og udvikling af teamets færdigheder, hvilket understreger hans bidrag til virksomhedens succes og vækst. Med sin erfaring og lederevner er Nikolaj en central figur i at drive Trekantens El Teknik og i særdeleshed vores Ringsted-afdeling fremad.

Nikolaj Bekker

3 hurtige om Nikolaj

  1. Nikolaj startede sin rejse hos TET i 2022 som energimontør, hvor han et år efter fik sin nuværende stilling som teamleder.
  2. Nikolaj er ansvarlig for sit team på 10 personer på Sjælland. 
  3. For Nikolaj er det vigtigt at forholdet til sine medarbejder fungerer som en familie. Dette mener han skaber det bedste arbejdsmiljø. 
Citattegn

Det bedste ved at arbejde ved Trekantens El Teknik er, at der er mulighed for udvikling. Jeg startede som ganske almindelig montør, og sidder nu i en lederstilling. Det er kun skyerne, der sætter grænserne hos TET”

– Nikolaj Bekker

En typisk arbejdsdag

En typisk arbejdsdag for Nikolaj starter ud kl. 06:45 om morgenen, hvor han tager imod sine montører og sender dem ud på de forskellige opgaver som dagen byder på.

I løbet af dagen bruger Nikolaj sin tid på diverse opgaver, såsom planlægning og skemalægning af sine montører, samt dialog med kunder. Derudover er Nikolaj også i tæt dialog med vores forretningspartnere. 

Nikolaj vil også til tider tage ud og besøge sine montører på marken, da han mener at en tæt bånd med sit team er det vigtigste for at skabe et godt arbejdsmiljø.

Teamleder Bekker

Se her, hvordan det er at være

Venstre elektricitet  TEAMLEDER  Højre elektricitet

Venstre elektricitet  Teamleder  Højre elektricitet

Venstre elektricitet  Mød en anden Tet’er  Højre elektricitet

Venstre elektricitet  Mød en anden Tet’er  Højre elektricitet

Mød en af vores andre fantastiske og skønne medarbejdere og få en indsigt i hvad de laver i deres rolle, deres dagligdag eller få en fornemmelse af din kommende hverdag inden for dit fagområde eller dit drømmejob. 🌟

Mike

Energimontør 🔋

Lærling - Karriere

Lærling 📖

Rasmus - Projektleder

Projektleder 👏

nicolaj davidsen

Serviceleder 🛎️

Servicetekniker Felix

Servicetekniker 👷

Venstre elektricitet  Opdag mere  Højre elektricitet

Venstre elektricitet  Opdag mere  Højre elektricitet

Du er måske stadig nysgerrig efter at se mere om Trekantens El Teknik, hvordan det er at arbejde her og hvad vi laver?

Udover alt det vi har nævnt her på siden, så sker der en masse andet i firmaet – både faglige og sjove ting. Det kan du opleve meget mere om på alle vores socials, som du finder herunder, god fornøjelse! 🤩

Facebook
Instagram
LinkedIn
TikTok
YouTube
Facebook
Instagram
LinkedIn
TikTok
YouTube