Din lokale el installatør i trekantsområdet

Vi er autoriseret el-installatør, beliggende i Vejle, men med rødder i hele trekantsområdet. Vi udfører alle former for el-installatør-opgaver og elektrikerarbejde i hele området, og længere væk, hvis det kræves, for både private kunder og erhvervskunder.

For os er en tæt dialog, og et tæt samarbejde, udgangspunkt for vores arbejde. Vi sikrer altid en grundig forventningsafstemning og snak om opgaverne i alle detaljer, så vi er helt enige om det arbejde, der skal udføres.

Vi går professionelt og effektivt til enhver opgave. For vores klare mål er, at du skal have lyst til at ringe til os igen. Vi anskuer derfor vores kunder som samarbejdspartnere frem for kunder, fordi vi i samarbejdsrelationen har forventninger til hinanden. Du har en forventning om, at vi udfører et godt og professionelt stykke el-installatørarbejde – og formår vi at leve op til det, så har vi omvendt en forventning om, at du ringer til os næste gang du har brug for en autoriseret el installatør i Vejle eller trekantsområdet og måske endda har lyst til at anbefale os til andre.

Med os som din el installatør kan du roligt stole på, at vi står inde for vores værdier:

 • Vilje
 • Stolthed
 • Ordentlighed

Vi er autoriseret el installatør, hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde.

Se vores autorisation hos sikkerhedsstyrelsen

Vores anmeldelser er din garanti for professionelt el installatør-arbejde

Vi er enormt stolte af alle positive anmeldelser og tilkendegivelser vi får fra vores samarbejdspartnere. Mange af disse anmeldelser er samlet på anmeld-haandvaerker.dk, som er en privat ”smileyordning” for håndværkerbranchen som helhed. Når en opgave er fuldført, får vores samarbejdspartner en opfordring til at skrive en anmeldelse af os – og resultaterne taler for sig selv.

Vi er stolte af at være kendt som en autoriseret el installatør, der:

 • Kommer til tiden
 • Er flinke
 • Rydder op efter sig selv
 • Ikke forlader opgaven, før alting virker og er overleveret ordentligt
 • Sørger for at følge op på aftaler

Se vores seneste anmeldelser her:

 
Læs alle anmeldelser
El installatør Horsens

Vinder af årets el installatør 2020 og årets arbejdsmiljø 2021

Udover indsamling af anmeldelser, afholder anmeld-haandvaerker.dk årligt et awardshow, hvor anmeldelserne danner grundlag for, hvem der er finalister i de enkelte kategorier. Herefter beslutter en fagjury, hvem der skal vinde de forskellige priser.

Vi er stolte af at være:

Selvom det er fantastisk at kunne kalde sig årets el installatør i 2020, er vi næsten endnu mere stolte af at have vundet prisen for årets arbejdsmiljø i 2021. Vores vækst har været voldsom de seneste fire år, fra blot en håndfuld til over 70 medarbejdere, og derfor har vi prioriteret et kontinuerligt fokus på vores medarbejderes trivsel og det arbejdsmiljø, vi præsenterer dem for i det daglige – fysisk såvel som psykisk.

Vi tror på, at glade og tilfredse medarbejdere er effektive medarbejdere, der leverer den bedste service og kvalitet for vores samarbejdspartnere, uanset om de sidder i en administrativ eller en udførende stilling. Derfor er vi ekstra stolte af denne pris. Til awardshowet blev der i forbindelse med denne pris sagt om os:

… vinderen er gået det skridt videre og har arbejdet konsekvent for at højne trivslen og kommunikationen, planlægningen og at få nye lærlinge ind i et godt arbejdsmiljø.

 

Skal vi også være din el installatør?

Uanset hvilken form for el installatør- eller elektrikeropgaver du måtte have, som privatperson eller erhvervsdrivende, er vi altid klar til en uforpligtende dialog med dig. Vi kan hjælpe med alt fra nye el-installationer i nybyggerier, til renovering af el, energioptimering af el, opsætning af ladestandere til elbiler, installation af fibernet og meget mere.

Uanset hvilken type af opgave du skal have udført, kan vi altid være behjælpelig med sparring, rådgivning og vejledning, så du træffer de rigtige beslutninger på det bedst oplyste grundlag. Og så udfører vi naturligvis gerne den praktiske del af dine elektrikeropgaver, samt sikrer en professionel opfølgning herpå.

Har du akut behov for hjælp, har vi også altid en elektriker på døgnvagt, som er klar til at rykke ud til dig uden for vores almindelige åbningstid (mandag 16-07 og fredag efter 14, samt alle weekender og helligdage).

Vi vil glæde os til at tage en snak med dig om dine elektrikeropgaver – naturligvis 100% uforpligtende. Tøv ikke med at kontakte os i dag.

Kontakt os her


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Kontakt os her


   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180