stikkontakt

Din elektriker i Juelsminde

Mangler du hjælp til noget med strøm eller elektriske installationer i din bolig eller din virksomhed i Juelsminde eller omegn? Så er du landet på den helt rette side. Hos Trekantens El Teknik holder vi nemlig til i Trekantsområdet, hvorfor vi aldrig er mere end en kort køretur væk fra dig og dine elproblemer.

Vi har et stort hold af dygtig autoriserede elektrikere, der står klar til at hjælpe dig med stort og småt, og med vores store fokus på den høje kvalitet kan du altid være sikker på at få et stykke veludført arbejde.

Mangler du en elektriker i Juelsminde i dag? Så kan du kontakte os med det samme for at høre mere om dine muligheder. Ring til os på 📞 88 44 81 80.

 

Renovering og andre opgaver for privat og erhverv

Hos Trekantens El Teknik har vi lang erfaring med at servicere private og erhvervs kunder i Juelsminde og omegn. Vi kan hjælpe med det meste, og du skal derfor ikke tøve med at hyre os til enten et stort eller mindre projekt.

Vi kan bl.a. hjælpe dig i forbindelse med nybyg eller renovering, hvor vi kan klare alle installationerne, så du får strøm, stikkontakter og lys ud til alle boligens rum.

Vi kan også klare alle andre former for installationer som eksempelvis alarmer og overvågning, ladestandere til din nye elbil, montering af solceller og meget, meget andet.

Elektriker Hedensted

Hvor meget koster en elektriker?

Hvad koster en elektriker? Hvad er timepriserne for en elektriker? Vi er konkurrencedygtige på vores priser og hos os får du blandt andet inkluderet vores servicevogne. Vi er transparente om vores timepriser og hvad der er inkluderet samt ikke inkluderet. Du finder vores priser for elektriker service og timepriser her. Selvfølgelig med garanti på arbejdet – for din sikkerhed.

Se vores priser her

Ofte stillede spørgsmål ❔

Kabelsporing og søgning af fejl
spørgsmål

Et el tjek er afgørende for at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. Gamle eller fejlbehæftede elsystemer kan udgøre en alvorlig risiko for brande og elektrisk stød. Få et el-tjek idag!

Det er vigtigt at man vælger en autoriseret el-installatør, som vi selvfølgelig er hos TET hvilket betyder, at vi lever op til de krav for el-installatører og elektrikere, der er udstedt af sikkerhedsstyrelsen. Derudover er vi medlem af TEQNIK, der er landets største organisation for el installatører, samt Byggeriets Kvalitetskontrol, som sikrer dig et fagligt professionelt udført arbejde. Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er det rette valg til dit næste projekt kan du læse mere om os her👈

Vi har altid en akut elektriker klar ved telefonen, så virksomheden kan komme hurtigt videre, når der opstår et el-relateret problem. Vi ved, at tid er penge i virksomheden, hvor medarbejdere og evt. produktion ikke må gå i stå. Læs om vores akut elektriker service

hvad kan vi hjælpe med? 

Renovering af el

Lad os være din elektriker i Juelsminde

Udover at betjene Hedensted er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, trekantsområdet og andre nærliggende områder. Som din pålidelige elektriker i Juelsminde er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180