Ladestander til din elbil

Få den komplette ladestander-pakke til din elbil med en professionel og autoriseret elinstallatør, som holder dig i hånden fra A til Z og ikke går før du er 100 procent selvkørende.

Bestil din ladestander

Med en ladestander fra os, garanterer vi…

Kvalitet

Kvalitet

Det gælder hele din oplevelse ved at vælge os – fra produkterne vi nøje udvælger og anbefaler specifikt til dig, din situation og dit behov, til vores ekstrem høje serviceniveau, fra vi træder ind af døren og venligt og imødekommende hilser på dig, til vi forlader dit hjem i mindst ligeså nydelig stand som da vi ankom.

Alle kunder er forskellige og installationer kan variere i samme grad. Derfor tager vi altid udgangspunkt i præcis dig og din specifikke opgave.

Alle vores dygtige elektrikere er uddannet til at udføre alle opgaver med samme høje kundeservice, fejlfri udførelse og virkelig gode håndværk. Vi laver aldrig håndværk vi ikke kan stå inde for eller ikke selv kan acceptere i vores egne hjem.

Pålidelighed

Tryghed

Når du vælger os, garanterer vi altid at du er 100 procent sat ind i din ladestander inden vi er færdige med din opgave.

Undervejs vejleder vi dig, så du forstår, hvad vi udfører, hvorfor vi udfører det og hvad det betyder for dig samt hvordan du håndterer din ladestander – dette er alt fra det lavpraktiske som opladning til at gøre dig til 100 meter mester i håndtering af appstyring fra din smartphone eller tablet.

Vi sørger altid for, at du egenhændig kan lade din bil fra det sekund vi forlader dit hjem.

Det er ekstrem vigtigt for os, at du er tryg gennem hele processen: før, under og efter. Det er en af vores vigtigste prioriteter – at du fuldt ud kan stole på både hvad vi siger og hvad vi gør.

Tillid

Service

Du er ikke bare endnu en kunde for os. Vi ser det som et samarbejde. Vi går til din opgave med den største omhu og forståelse. Vi sætter os altid ind i netop dit behov og lige netop dine ønsker.

Vi går op i at være åbne og transparente. Dette gør sig specielt gældende, når vi taler om priser. Det betyder også, at når vi giver dig et tilbud skræddersyet til dig og dit behov, så står vi altid inde for den pris vi kommer med – ingen skjulte ekstraregninger, omkostninger eller gebyrer. Det bedste? Ingen abonnementer eller bindinger!

Du vil altid blive spurgt og adviseret på forhånd, hvis vi støder på udfordringer som kan have økonomisk virkning på din investering. Og vi gør aldrig noget uden din accept og fulde forståelse.

Den bedste oplevelse du kan få

Vi lover dig, at du med en ladestander fra Trekantens El Teknik får meget, meget mere end blot en ladestander. Vi er til for at hjælpe dig med din opgave. Dette sørger vi for gennem kyndig vejledning, rådgivning, og ved at guide dig bekvemt og tydeligt gennem hele processen – dette sker allerede fra det splitsekund du tager kontakt til os og hele vejen til du står med ladekablet fra din nye ladestander og skal lade din elbil for første gang.

Skulle der mod forventning alligevel dukke spørgsmål op efter vi er kørt og efterfølgende, står vi altid til rådighed – uanset hvad dit spørgsmål omhandler, selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Giv os et ring på 📞 88 44 81 80 eller udfyld formularen i bunden af siden her.

Oplev det selv

+70

Super professionelle, kyndige og topuddannede elektrikere – både service og håndværk

+1000

Ladestander installationer og monteringer –  Vores erfaring beviser, at vi ved hvad vi laver

100%

Tilfredshed og garanti for en god og tryg oplevelse ud over det sædvanlige

+4.5/5

På tværs af alle anmeldelser alle steder – vores tidligere og eksisterende kunder er alle enige

Du får svært ved at finde bedre…

Trekantens El Teknik er en autoriseret el-installatør virksomhed med bundsolide og urokkelige værdier.

Vi er professionelle, punktlige og præcise. Vi udfører alle opgaver til topkarakter og hvert eneste trin udføres med den største nøjagtighed. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest eller laver tvivlsomme, forhastede løsninger. 

Vores håndværk er vi stolte af, vi gør en dyd ud af, at tingene skal se godt ud, altid fungerer upåklageligt og at vi er perfekte med det vi udfører – til punkt og prikke, ned til den mindste komponent og detalje. Simpelt sagt, vi er og gør os altid umage og ordentlige. Ingen sjusk eller sløseri.

Kontakt på 📞 88 44 81 80 eller udfyld formularen i bunden af siden her ved at trykke på knappen.

Book tid nu

Vi anbefaler disse ladestandere

Vores anbefalinger er baseret på en række faktorer, som er baseret på følgende kriterier: pris, kvalitet, funktioner og brugervenlighed. Vi har nøje udvalgt de tre modeller, som hver især opfylder vores krav til ovenstående, dette er på baggrund af vores erfaring med utallige typer, modeller og mærker af både de nævnte, men også andre ladestandere fra de mest gængse og populære fabrikanter og udbydere i verden.

Ladestanderne fra Wallbox udmærker sig i særdeleshed til den private forbruger, hvor vi til erhverv og mindre virksomheder vil anbefale ladestanderen fra ABB. Med det sagt, så udelukker det ene ikke det andet. Spørg os gerne, da det afhænger af dit behov og din situation – det kan være en fjerde mulighed gør sig gældende for netop dig.

Wallbox Pulsar Max ladestander

Wallbox Pulsar Max

Wallbox Pulsar Plus

ABB ladestander

ABB Terra AC

Opdag mere om ladestanderne her

Opgradering

Opgradering

Opgradering af flagskibs- og bestseller modellen Plus

Kraftfuld

Kraftfuld

Op til 22 kW ladekapacitet

Kompakt

Kompakt

Vejer kun 1.3 kg

Forbundet

Forbundet

Styr via Bluetooth og Wi-Fi gennem app

Lys

Halo Light Standby

Auto-sluk af lysring efter 8 sekunder

Solceller

Energi

Kompatibel med solceller og tillader smart styring

Læs meget mere om Wallbox Pulsar Max på den officielle produktside her.

Kompakt

Kompakt

Måler blot 166 x 163 x 82 mm og vejer kun 1 kg

Kraftfuld

Kraftfuld

Op til 22 kW ladekapacitet

Kompatibel

Kompatibel

Type 1 eller Type 2 ladekabler

Forbundet

Forbundet

Styr via Bluetooth og Wi-Fi gennem app

Kontrollerbar

Kontrollérbar

Overvågning, planlægning og meget mere

Holdbar

Holdbarhed

Certificeret IP54 og IK08

Læs meget mere om Wallbox Pulsar Plus på den officielle produktside her.

Forbundet

Tilslutning

Indbygget kommunikation. 4G, Wi-Fi, kablet og app

Kraftfuld

Kraftfuld

Op til 22 kW ladekapacitet

Holdbar

Sikkerhed

Integreret jordfejls- og overspændingsbeskyttelse, eliminerer behov for type B fejlstrømsrelæ

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Belastningsstyring og forbrugsmåler med individuel afregning

Kvalitet

Kvalitet

Pladsbesparende design. Problemfri installation. IP54 og IK10 certficeret

Kompatibel

Anvendelighed

Flere tilgængelig stik, muliggør anvendelse til langt de fleste elbiler

Læs meget mere om ABB Terra AC på den officielle produktside her.

Hvilken ladestander skal du vælge

Hvilken ladestander skal du vælge?

Vi har mange års erfaring med alle typer og mærker af ladestandere. Er du stadig i tvivl om hvilken ladestander, der passer til dit hjem, dine behov eller dine ønsker om design og brugervenlighed?

Tag kontakt til os på 📞 88 44 81 80. Vi guider dig til den bedste ladestander ud fra netop din situation, uforpligtende.

Har du en helt anden ladestander i tankerne, måske fra et andet mærke eller en anden model? Ingen problem. Igen, de tre viste modeller er blot vores anbefalinger.

Via vores gode samarbejdsaftaler og direkte adgang til de fleste grossister kan vi indhente nogle fordelagtige og konkurrencedygtige priser, så giv os et kald, og sammen finder vi ud af den bedste løsning for og til dig, uanset mærke og model. Vi giver dig et godt og uforpligtende tilbud på din nye ladestander – både med og uden montering.

Uanset hvilke spørgsmål du måtte gå inde med, når det kommer til valg af en ladestander, står vi altid klar til at give dig uforpligtende rådgivning og vejledning.

Få svar nu

Eksempel på installation og montering af ladestander

Herunder ser du et eksempel på installation og montering af en Wallbox Pulssar Plus ladestander hos en privat kunde udført af en af vores dygtige elektrikere – fra start til slut.

Vores kunder er enige

Vi har monteret og installeret rigtig mange ladestandere for ikke bare private kunder, men også erhvervskunder.

Vores erfaring, kvalitet, service og gode håndværk udmærker sig i utallige gode og rosende anmeldelser. Dem er vi stolte over – for det er et bevis for, at vi er dygtige og blandt de bedste til det vi gør.

Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld Håndværker er en ordning, hvor kunder går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud

Tusind tak for din interesse. Udfyld formularen og bliv kontaktet om et uforpligtende tilbud på ladestander med/uden montering. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.