Strømforbruget står for en stor del af det månedlige budget rundt omkring i de danske familier. Der bruges strøm til stort set alle de aktiviteter, en moderne familie foretager sig, og det er noget, der kan mærkes på elregningen.

 

Men af samme grund er der også stort potentiale for at spare nogle penge, hvis du tænker lidt over, hvordan du kan skrue ned for strømforbruget. Men hvordan sparer man på el, når du ikke har lyst til at skrue ned for dit forbrug af elektriske apparater? Det er der heldigvis mange måder at gøre på.

Hvor meget el bruger en familie?

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor meget strøm der bruges fra familie til familie afhængigt af både familiens og boligens størrelse. En god tommelfingerregel er dog, at en helt normal dansker bruger omkring 1600 kW timer el i løbet af et år.

 

Børn bruger selvfølgelig lidt mindre strøm end voksne, og derfor kan en families årlige elforbrug ikke helt udgøres ved at kigge på, hvor meget en gennemsnitsdansker bruger. En gennemsnitlig dansk familie med to voksne og to børn vil i stedet bruge omkring 4500 kW timer i løbet af et år.

 

Opnå store energibesparelser ved at skifte til LED-lys

Hvis du ofte går rundt og spørger dig selv om, hvordan man sparer på el, er det en rigtig god idé at starte med at kigge på belysningen i din bolig. Der kan nemlig være store besparelser at hente, hvis du skifter gammeldags elpærer ud med moderne LED-pærer.

 

LED-pærer er langt mere energieffektive end gammeldags glødepærer, hvilket vil sige, at du kan skrue betragteligt ned for dine lampers strømforbrug ved at skifte til LED-lys. LED-pærer bruger faktisk op til 80-90 % mindre energi end traditionelle pærer, og LED-pærer vil derfor hurtigt tjene sig ind og herfra give dig betydelige besparelser hver dag.

 

LED-pærer har desuden en markant længere levetid end ældre elpærer, hvilket gør det til en endnu bedre investering at skifte til LED. Hvis du gerne vil have hjælp til at gøre belysningen i din bolig mere energivenlig, står vi altid klar til at assistere dig her hos Trekantens El Teknik.

 

 

Kontakt os her
Eltavle

Skift til moderne energivenlige apparater

Der er sket meget med de elektriske apparater, der har været en fast del af de danske hjem gennem de sidste årtier. Moderne elektriske apparater er derfor langt mere energieffektive end ældre, og du kan derfor spare på el ved at skifte.

 

Det gælder eksempelvis for moderne hårde hvidevarer, der er udviklet med fokus på energieffektivitet, hvor avanceret teknologi sørger for at give dig samme høje ydeevne for langt mindre strøm.

 

Der kan derfor være meget at hente på elregningen, hvis du skifter gamle og ineffektive apparater ud med nye. Det kan være køleskab, opvaskemaskine, tørretumbler og andre hårde hvidevarer, men det kan også være andre elektriske apparater i boligen som eksempelvis dit tv.

 

Få en billig elregning med omlægning til solceller

Hvis du gerne vil have en billigere elregning uden at skrue alt for meget ned for dit elforbrug, er en rigtig god løsning at omlægge til solceller. Med solceller på taget kan du se frem til at modtage gratis strøm fra solen hver dag, og du kan derfor potentielt helt eliminere udgifter til el i visse perioder.

 

Du kan med andre ord dække hele dit elforbrug med et solcelleanlæg, eller du kan vælge et mindre anlæg til at supplere dit forbrug af strøm fra elnettet. Solceller kan installeres på alle danske boliger, og da de moderne solceller er yderst effektive, vil du få gratis strøm fra solen på selv overskyede dage. 

 

Andre måder at optimere din el på

Der findes rigtig mange måder, hvorpå du kan energioptimere din bolig. Energibesparelse ved skift til LED-belysning, energivenlige apparater og omlægning til solceller er bare nogle af måderne, og hvis du gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os her hos Trekantens El Teknik.

 

Vi har mange års erfaring med at vise danskere, hvordan man sparer på el, og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at foretage de nødvendige installationer. Vi kan hjælpe dig med at optimere alle dine elektriske installationer, vi kan udskifte dit gamle elektroniske udstyr, og vi kan hjælpe dig med mange andre ting, som vil give dig en billigere elregning.

 

Du kan kontakte os allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan skrue ned for strømforbruget i din bolig, uden du behøver at skrue ned for dit forbrug af elektronik.

Hvorfor vælge os?

Når det handler om dine elinstallationer, er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren elektriker. Her er nogle grunde til at vælge [Dit Firma Navn]:

 • Erfarne fagfolk: Vores elektrikere er veluddannede, erfarne og har ekspertise inden for eltavle-installationer. De sikrer en nøjagtig og effektiv udførelse af arbejdet.

 • Sikkerhed i fokus: Vi prioriterer sikkerheden og overholder alle relevante sikkerhedsstandarder og forskrifter for at beskytte dig, dine ejendomme og dine elinstallationer.

 • Tilpassede løsninger: Vi forstår, at hver kundes behov er unikke. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke krav og budget.
 • Pålidelig service: Vi er kendt for vores pålidelighed, punktlighed og god kundeservice. Vi stræber efter at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og får den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os for en gratis konsultation

Hvis du ønsker at få en ny eltavle eller opgradere din eksisterende, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for en gratis konsultation, hvor vi kan diskutere dine behov, besvare eventuelle spørgsmål og give dig en skræddersyet løsning.

Ring til os på 88 44 81 80, info@t-elteknik.dk eller udfyld kontaktformularen nedenfor for at booke en aftale. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine elinstallationer!

Ring og få et uforpligtende tilbud
Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Score 4.4

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med el service?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180