Guide til alarm og overvågning

Velkommen til vores guide til alarm og overvågning! I en verden, hvor sikkerhed bliver stadig mere vigtig, både for hjem og virksomheder, er det afgørende at forstå dine muligheder for at beskytte det, der betyder mest. Denne guide er skabt med dig i tankerne – specielt hvis du endnu ikke har taget skridtet til at investere i et alarmsystem eller overvågningssystem. Kan du ikke finde det du leder efter? Ikke tøv med at ringe til os på 88448180 

Hvad er overvågning?

Overvågning i et alarm- og overvågningssystem handler om at holde øje med dit hjem eller firma med kameraer og sensorer. Det er smart, fordi du kan se, hvad der sker, selv når du ikke er der. Du kan få beskeder eller tjekke live billeder på din telefon, hvis noget usædvanligt sker. Det er en god måde at holde styr på sikkerheden og have beviser, hvis noget går galt.

 

Hos Trekantens El Teknik tilbyder vi nemme og effektive løsninger til alarm og overvågning. Vores team kan hjælpe dig med at vælge det bedste system for dig og sørge for, at det bliver sat op lige som det skal.

Vil du føle dig mere sikker? Giv os et kald og lad os snakke om, hvordan vi kan gøre dit hjem eller firma sikrere.

Du kan læse mere her om vores alarm og overvågning service

read more

Hvad koster et alarmsystem?

hus

Størrelse

Størrelsen på din bolig eller virksomhed er et vigtigt kriterie ved en prisestimering. Jo større et areal dit system skal dække, desto flere komponenter vil være nødvændige.

pakke

Pakke

Ikke alle har samme behov for alarm og overvågning. Der er derfor flere pakker som varierer alt efter hvilke om man f.eks. har brug for overvågningskamera, eller blot bevægelsessensorer.

lig med
penge

Pris

Med de forrige kriterier er der flere variabler der bestemmer prisen. Ved indkøb og installation af nyt alarmsystem kan man forvente en pris på 1300 – 7800+ kr

Hvor lang tid må man gemme optagelser fra videoovervågning?

Billeder og lydoptagelser taget af overvågningskameraer for at stoppe kriminalitet skal normalt slettes efter 30 dage. Men hvis der er en god grund, som f.eks. en retssag eller en specifik regel i overvågningsloven, kan de gemmes længere.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Typisk ved valg af alarm- og overvågningssystem til private og erhverv, vil man tage forbehold for de følgende kriterier.

AJAX alarm – vores anbefaling

AJAX alarmsystem har vundet stort indpas i Danmark, både pga. det stilrene design, og for de mange – og yderst upåklagelige – funktioner.

Ved du ikke, hvor du skal starte din research efter et godt privat alarmsystem? Så er AJAX alarm et godt sted at starte.

Få et topmoderne og høj kvalitets alarmsystem i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Læs mere om AJAX alarmsystem
Jesper og Stig i rund format

Skal du have hjælp til dit nye alarmsystem?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88448180 eller på info@t-elteknik.dk

Alle skriftlige henvendelser besvares indenfor få timer på hverdage.

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du have hjælp til dit nye alarmsystem?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88448180 eller på info@t-elteknik.dk

  Alle skriftlige henvendelser besvares indenfor få timer på hverdage.

      Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180