Udskiftning og flytning af stikkontakter og afbrydere

Det er vigtigt at følge reglerne, når det kommer til udskiftning og flytning af stikkontakter. Det er ulovligt at installere en ny afbryder eller stikkontakt i den faste installation, medmindre der allerede har været en lignende enhed på samme sted.

En stikkontakt uden jordforbindelse skal altid erstattes af en tilsvarende stikkontakt uden jordforbindelse. Hvis du bruger en stikkontakt med jord, skal den tilsluttes en fungerende jordleder.

Du kan normalt selv udskifte indendørs afbrydere og stikkontakter i dit hjem op til 250 volt. Det er dog afgørende, at du ved, hvordan det gøres korrekt.

Ved større indgreb skal arbejdet udføres af en autoriseret el-installatørvirksomhed.

Vi kan hjælpe dig med følgende:

Vi har erfaring med udskiftning, installation og flytning af alle typer kontakter, herunder enkelt pol, enkelt pol med dobbeltkontakter, 3-vejs, 4-vejs, lysdæmpere og smart home-lyskontakter.

 

Kontakt os her
Udskiftning og flytning af stikkontakter og afbrydere

Hurtig elektriker uden for meget ventetid

Kontakt os her for hjælp med udskiftning og flytning af stikkontakter og afbrydere. Vi er en hurtig elektriker med minimal ventetid. Vores dygtige elektrikere står altid klar til at løse selv de mindste opgaver hurtigt. Vi tilbyder også døgnvagt elektrikere uden for almindelig arbejdstid, i weekender og på helligdage.

Læs mere om vores døgnvagt her
Elektriker Fredericia

Vælg en autoriseret el-installatørvirksomhed til din opgave

Hos os er du garanteret professionelle elektrikere og el-installatører. Vi er baseret i Fredericia og har afdelinger rundt om i hele landet, herunder Vejle, Give, Galten ved Århus og Ringsted på Sjælland.

Vi sætter pris på tillidsfulde samarbejder og bestræber os altid på at udføre vores arbejde med vilje, stolthed og ordentlighed. Uanset opgavens størrelse og karakter er ingen opgave for lille for os. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og få besøg af en af vores servicevogne. Vi håber at kunne imødekomme dine forventninger og opnå din loyalitet og anbefalinger.

Vi kan hjælpe dig – kontakt os 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Ring til os her

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser
Jesper og Stig i rund format

Skal du bruge en elektriker?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal du bruge en elektriker?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk.   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180