Trekantens El Teknik ApS udvider sit professionelle advisory board

Jesper Skou, Lars Tylvad Andersen og Hassan Soussi er tiltrådt Trekantens El Tekniks advisory board

14. sep. 2023 06.00
Jesper og Stig
Ejere Jesper Pode Warming og Stig Madsen. Foto: Trekantens El Teknik.
Jesper og Stig udtalelse

Efter fem års kontinuerlig indsats med imponerende vækst og god indtjening tager Trekantens El Teknik endnu et naturligt skridt i sin virksomhedsudvikling.

Det har været en fantastisk rejse, hvor vores dedikerede og dygtige medarbejdere samt tilfredse kunder har spillet en afgørende rolle i vores succes,” udtaler Jesper og Stig, stiftere af Trekantens El Teknik.

Vi ser dette som en naturlig udvikling og et vigtigt skridt i at styrke vores strategiske fokus yderligere.”

Trekantens El Teknik udvider advisory boardet med tre erfarne medlemmer

De tre nye medlemmer, Jesper Skou, tidligere divisionsdirektør i Siemens, Lars Tylvad Andersen, tidligere partner og leder af EY’s kontorer i trekantområdet, og Hassan Soussi, tidligere direktør for TS-gruppen A.M.B.A og DK-EL ApS, bringer hver deres unikke ekspertise og erfaring til bordet.

 

Jesper Skous omfattende viden inden for teknologi- og energisektoren forventes at spille en afgørende rolle i Trekantens El Tekniks fortsatte udvikling og innovative strategier. ”Jeg er meget imponeret over den udvikling, Trekantens El Teknik har præsteret de første fem år, og glæder mig til at bidrage til den fortsatte vækst,” udtaler Jesper Skou.

Lars Tylvad Andersen bidrager med sin ekspertise inden for økonomi, regnskab og forretningsstrategi, hvilket vil styrke virksomhedens finansielle bæredygtighed og vækstmuligheder. ”Jeg er begejstret for at være med til at styrke det forretningsmæssige fokus i en virksomhed, hvor fundamentet er på plads, og ambitionerne store,” udtaler Lars Tylvad Andersen.

Hassan Soussis erfaring og kendskab til branchen og dens udfordringer kommer til at bidrage positivt til virksomhedens evne til at navigere i det komplekse landskab, som el-branchen bevæger sig i. ”Jeg er glad for at kunne bidrage med min erfaring og viden i en virksomhed, der tænker anderledes og udfordrer de traditionelle måder at drive el-installationsvirksomhed på,” udtaler Hassan Soussi.

Udover de tre nye eksterne medlemmer fortsætter Ulrik Trend Mogensen, der har været tilknyttet Trekantens El Teknik siden opstarten, som medlem af advisory boardet.

 

Med udvidelsen styrker Trekantens El Teknik ApS sin kapacitet til at levere førsteklasses el-tekniske løsninger og forblive på forkant med udviklingen i branchen. Virksomheden har fuld tillid til, at de nye medlemmer vil bistå ledelsen med at realisere de ambitiøse mål, der bl.a. omfatter at skabe en god arbejdsplads for medarbejderne, blive kundernes foretrukne samarbejdspartner samt fortsætte det tætte samarbejde med virksomhedens leverandører og øvrige interessenter.

For yderligere oplysninger, kontakt direktør Stig Madsen på telefon 93 63 86 40.

Trekantens El Teknik trekanter