Få hjælp til renovering

Det kommer næppe som nogen overraskelse for dig, at strømmen i din bolig har stor betydning for din dagligdag. Du vil hurtigt løbe ind i problemer, hvis strømmen holder op med at fungere, og derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på, om dine el installationer er i god stand. 

Desværre er el installationerne ikke noget, som særligt mange er opmærksom på. Energirenovering er populært i mange andre sammenhænge, hvor der skiftes vinduer og lægges ny isolering, men hvornår har du sidst overvejet, om også dine elektriske installationer trænger til en renovering? 

Det vil for mange være en god idé at få tjekket de gamle installationer, og det er noget, vi kan hjælpe dig med her hos Trekantens El Teknik ApS. Vi er din autoriserede elektriker i Trekantsområdet, Århus og Ringsted, og vi står altid klar til at besøge dig og din bolig, hvis du går og overvejer en renovering af din el. 

Renovering

Hvad er renovering af el? 

Hvis du ikke er vant til at kigge på alt det med elektricitet i dit hjem, har du måske nogle spørgsmål til, hvad en renovering af el egentlig er. Det er heldigvis meget simpelt at svare på, for en renovering betyder sådan set bare, at en dygtig elektriker vil installere ny el i din bolig. 

Det vil sige, at elektrikeren går ind og tager alle de gamle ledninger i sine vægge ud for at erstatte dem med nogle nye, mens en renovering ofte også vil resultere i en ny eltavle. I nogle tilfælde kan dele af eltavlen eller ledningerne genbruges, mens det i andre tilfælde er nødvendigt at udskifte det hele til nyt. 

 

Hvornår er el-renovering relevant? 

Det siger sig selv, at en renovering af din el kan være en god idé, hvis du ofte har problemer med strømmen. Hvis dine installationer tit fejler, og hvis du ofte har behov for at få hjælp af en elektriker til at klare problemerne, kan en renovering være nødvendigt. 

Men også i andre tilfælde, når du ikke nødvendigvis mærker en masse problemer lige nu, kan det være fordelagtigt at få foretaget en renovering af elnettet i din bolig. 

Det gælder især, hvis din bolig er fra før 1950, og hvis den stadig har stofledninger. De gamle stofledninger er usikre og er ikke lavet til alle de elektriske apparater, vi bruger i dag, og du kan derfor undgå en hel del problemer på sigt, hvis du får foretaget en renovering og erstattet de gamle ledninger med nye. 

 

Ofte kan det også være nødvendigt at få foretaget en renovering, hvis dine installationer bare ikke er gearet til moderne behov. Vi har som nævnt en masse elektriske apparater i hjemmet, som vi ikke havde for bare 20 år siden, og derfor halter mange elinstallationer faktisk efter moderne behov. Derfor kan det være relevant at få foretaget en renovering, hvis der simpelthen ikke er nok strøm til boligens behov i form af eksempelvis stikkontakter eller afsætningsmuligheder. 

Derudover er det også en rigtig god idé at få foretaget en renovering, hvis dine el installationer ikke er sikre. Det kan være, at de er blevet udført af en, der ikke er autoriseret elektriker, eller det kan være, at el-systemet ikke er jordet. 

 

Også andre forhold kan lede til et usikkert el-net, og hvis det er noget, du mistænker, er det altid en god idé at kontakte Trekantens El Teknik ApS, som hurtigt kan hjælpe dig med at afgøre, om en renovering af dine installationer er nødvendigt. 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at renovere dine elinstallationer, er du altid velkommen til at kontakte os – så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os her

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du vil vide mere om renovering af din bolig eller din virksomhed, kan du tage kontakt til Trekantens El Teknik i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. 

Renovering af el er en god investering

Strømmen er som nævnt en afgørende del af enhver bolig, og det er derfor noget, som bare skal spille. Ingen gider køber et hus uden strøm, og mange vil være påpasselige med at investere i en ny bolig, hvor elinstallationer er gamle eller mangelfulde. 

Derfor vil en renovering af el være en god investering for alle boligejere, der har gamle eller mangelfulde installationer. Det vil med andre ord forøge værdien af dit hjem, når du får styr på dine installationer, og det er fordelagtigt for dig som boligejer – også selvom du ikke påtænker at sælge din bolig lige foreløbigt. 

Og skal du sælge? Så vil en renovering af gamle el installationer forøge prisen og give dig en bedre chance for at få solgt huset hurtigt. 

 

Lad os snakke om din opgave 

Hvis du går med drømme om en energirenovering eller en anden form for renovering af din bolig, kan det være en god idé at få tjek på elinstallationerne i samme ombæring. Hvis du alligevel skal åbne for vægge og så videre i forbindelse med en renovering, er det et godt tidspunkt at hive fat i en elektriker på, som kan kigge på installationerne og lave nogle nye, hvis det er nødvendigt. 

Du kan naturligvis også få foretaget en renovering af el, selvom du ikke skal renovere andre ting, hvis du trænger til nye og mere moderne installationer, der kan understøtte dit moderne liv. 

Lige meget hvad din situation er, står vi hos Trekantens El Teknik ApS klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring fra branchen med mange forskellige typer af opgaver, og vi har derfor også helt styr på, hvordan vi renoverer elinstallationerne i netop din bolig – uanset alderen. 

 

Vi er din autoriserede elinstallatør, der står klar til at hjælpe i det meste af Danmark. Vi kan klare både de små og de lidt større renoveringsopgaver, og du skal derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du gerne vil have en snak om dine installationer. 

Vi kan hurtigt svare på, om det er nødvendigt at få foretaget en renovering, mens vi hurtigt kan rykke ud, hvis du hyrer os til at klare arbejdet. Du kan ringe til os i dag for at høre mere – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din bolig.