Få hjælp til renovering af dit badeværelse 

Mange mennesker betragter badeværelset som et af hjemmets allervigtigste rum, da badeværelset har stor betydning for den daglige komfort under toiletbesøg, bade og så videre. Derfor skal dit badeværelse naturligvis være et lækkert rum, der lever op til alle dine krav og behov. 

 

Men sådan er det ikke nødvendigvis, hvis din bolig er gammel, og derfor vælger mange at foretage en renovering af badeværelset for følge med tiden og for at få et rum, der er behageligt og bekvemt at bruge mange gange hver dag. 

Når du hører ordene ’renovering af badeværelset’, tænker du måske først og fremmest på nye klinker og nye armaturer. Men en renovering af badeværelset bør i mange tilfælde også omfatte en renovering af de elektriske installationer, så de kommer til at møde alle moderne krav. 

 

Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med her hos Trekantens El Teknik, hvor vi har lang erfaring med renovering af badeværelser i lejligheder, huse og så videre. Det kan være fra de helt store renoveringsprojekter til reparation af vaskemaskiner. 

Badeværelse med lys

Professionel autoriseret elektriker i Trekantsområdet 

Hos Trekantens El Teknik har vi lang erfaring fra mange forskellige elektriske opgaver. Vi kan klare det meste, og vi kan altid hjælpe dig, der står overfor en renovering af badeværelset i Vejle eller andre steder i landet. Vi har ekspertisen og erfaringen til at udføre arbejdet til perfektion, og vi gør altid en dyd ud af at levere et højt serviceniveau. 

Vi elsker det gode håndværk, og ordentlighed er derfor en gennemgående rød tråd i alt, vi laver. Vi er stolte fagfolk, der har viljen til at blive de bedste, hvilket er din garanti for, at du får en god oplevelse, når du vælger os til renovering af badeværelset. 

Vi er desuden medlem af både TEKNIQ og TEKNIQ Kvalitet, hvilket er yderligere bekræftelse af, at vi rent faktisk har helt styr på, hvad vi laver. 

 

Hvorfor skal du renovere elinstallationerne i badeværelset? 

Strømmen er vigtig i hele din bolig, hvor den danner grundlag for, at du kan tænde for lyset, se fjernsyn og meget andet. Derfor er strømmen også vigtig på badeværelset, men hvis dine elinstallationer ikke lever op til moderne krav, kan du løbe ind i problemer. 

Som i resten af boligen stilles der større og større krav til installationerne, når der skal bruges nye elektriske apparater, og det er ikke sikkert, at dine gamle installationer kan følge med. Det kan være, at el-nettet ikke er gearet til en hårtørrer, eller det kan være, at der simpelthen bare ikke er nok stikkontakter til at servicere barbermaskiner, damp frit spejl og lignende. 

Disse er gode eksempler på, hvordan en renovering af badeværelset kan være relevant. Derfor er det ofte en god idé at kigge på, om også dine el installationer trænger til en opgradering, når du er ved at renovere resten af badeværelset. 

 

Det er nemt at komme ind til ledninger og så videre, når du i forvejen skal have tapetet af og klinkerne ned, og du kan derfor gøre det en hel del nemmere for dig selv, hvis du foretager en opgradering af de elektriske installationer sammen med en renovering af badeværelset generelt. 

Du kan selvfølgelig også foretage en renovering af de elektriske installationer uafhængigt af resten af badeværelset, hvis dine installationer er meget gamle og ustabile. Det kan eksempelvis gælde i meget gamle huse, der stadig har stofledninger, hvor en renovering vil gøre installationerne mere sikre og stabile til gavn for dine moderne behov. 

 

Lige meget hvad årsagen er, står vi hos Trekantens El Teknik altid klar til at hjælpe dig. Vi har renoveret mange badeværelser i Trekantsområdet og andre steder i Danmark, og vi kan derfor også hjælpe dig med lige netop dit badeværelse.

Kontakt os her

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du vil vide mere om renovering af badeværelset i din bolig eller din virksomhed, kan du tage kontakt til Trekantens El Teknik i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Ring i dag på 📞88 44 81 80 eller send os en mail til ✉️ info@t-elteknik.dk.

Regler i forbindelse med renovering af badeværelse

Der gælder nogle helt særlige regler, når det kommer til elektriske installationer i vådrum. Der er både bruser og vask på badeværelset, og det kan skabe komplikationer, når det kommer til nye elinstallationer. Vand og el er som udgangspunkt en dårlig kombination, og der skal derfor være helt styr på, hvordan det udføres. 

Det ved vi naturligvis alt om, hvorfor du hverken skal bekymre dig om områdeopdeling, moderne krav og lignende, når du vælger os. Vi sørger for, at dine nye installationer bliver udført i overensstemmelse med alle regler, så du bare skal fokusere på at nyde dit nye badeværelse, når det står færdigt. 

 

Ring og hør mere i dag

Hvis du går og drømmer om et nyt badeværelse, skal du overveje at kigge på de elektriske installationer i samme ombæring. Det kan være en god investering at opgradere gamle og utilstrækkelige installationer under en renovering af badeværelset, så du er dækket godt ind til brug af hårtørrer og andre elektriske apparater. 

Det har vi lang erfaring med her hos Trekantens El Teknik, hvor vi klarer de besværlige installationer til perfektion på rekordtid. Hvis du er i gang med en større renovering af din bolig, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med installationerne i boligens andre rum. 

 

Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, når du vil i gang med projektet. Vi kan hjælpe dig med at afgøre, om det er nødvendigt at foretage en renovering af badeværelset, når det kommer til installationerne, ligesom vi også kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du bedst bliver dækket godt ind med nye installationer. 

Du kan ringe til os i dag for at høre mere om dine muligheder – så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre dit badeværelse bedre.