Hos Trekantens El Teknik, autoriseret elinstallatør, tilbyder vi en grundig HPFI-test med en installationstester, også kendt som en combitester. Denne test sikrer sikkerheden og funktionaliteten af dine el-installationer, især fejlstrømsafbryderen (HPFI/RCD). Vores professionelle service er tilgængelig til en konkurrencedygtig pris på

Kun 995,- DKK inkl. moms

Gælder i følgende områder: Kommunerne Billund, Fredericia, Haderslev, Hedensted, Horsens, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

 

Få HPFI-testen

Hvorfor HPFI-testen er vigtig?

HPFI’en, RCD’en eller fejlstrømsafbryderen, fungerer som en nødbremse i dit elektriske system, idet den afbryder strømmen, hvis der opdages en fejl i en elinstallation eller et apparat. Dette beskytter mod farlige elektriske stød og potentielle brandfare. Det anbefales at teste HPFI’en to gange om året for at sikre, at den fungerer korrekt, når det er nødvendigt. Slår dit relæ ikke alt fra, skal du omgående tage kontakt til en aut. installatør. Hvis din HPFI er mere end 10 år gammel, er det vigtigt at få den kontrolleret af en autoriseret elinstallatør. Kontakt din aut. elinstallatør nu på 📞 88 44 81 80.

 

Hvordan udføres testen?

Testen indebærer flere trin for at sikre, at din elinstallation opfylder de sikkerhedsstandarder, der er fastsat i DS/HD 60364-serie standarden. Først udføres en visuel inspektion for at kontrollere, at alle dele af systemet er korrekt installeret og ikke beskadiget. Dette efterfølges af flere tests, herunder:

 • Test for elektrisk kontinuitet i beskyttelsesledere og potentialudligningsforbindelser.
 • Måling af isolationsmodstanden for at sikre, at der ikke er elektrisk forbindelse mellem de spændingsførende ledere og beskyttelseslederne.
 • Verifikation af den korrekte funktion af HPFI/RCD, som sikrer, at den afbryder ved en fejlstrøm på for eksempel 30mA inden for mindre end 300ms.
 • Udførelse af polaritetstests og spændingstests for at sikre korrekt og sikker ledningsføring.

Testen udføres med avanceret udstyr, bl.a. en installationstester også kaldet Combitester. Testen skal udføres af autoriseret fagfolk.

Book testen her

RCD/HPFI test

Kampagnepris

KUN 995,-

Inkl. moms

 

Gælder i følgende områder: Kommunerne Billund, Fredericia, Haderslev, Hedensted, Horsens, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Få testen i dag!
HPFI test med installationstester

Dine fordele

Ved at vælge Trekantens El Teknik får du en omfattende og professionel service, der sikrer, at dine elinstallationer er sikre og overholder gældende lovgivning.

Vores test omfatter en detaljeret inspektion og verifikationsproces ved hjælp af avanceret udstyr. Det er også vigtigt at sikre, at elektroniske enheder, der genererer jordlækstrømme, ikke overskrider RCD’ens grænse, hvilket kan kræve installation af yderligere RCD’er for at forhindre uønsket afbrydelse. At sikre dine el-installationers sikkerhed med regelmæssige HPFI-tests er afgørende. Trekantens El Teknik tilbyder en professionel, grundig og prisvenlig service, der tester og bekræfter funktionaliteten af dine RCD/HPFI-enheder.

Kontakt os i dag for at planlægge din HPFI-test og sikre, at dine el-installationer er sikre og overholder gældende standarder.

Book din HPFI test nu på 📞 88 44 81 80.

Få testen nu

Test selv 2 gange årligt

Det er også vigtigt at understrege vigtigheden af regelmæssig selvtest af HPFI’en. For at sikre kontinuerlig beskyttelse anbefales det at teste HPFI-afbryderen mindst to gange årligt ved at trykke på testknappen, ofte markeret med et “T” på din eltavle. Dette simple skridt hjælper med at verificere, at fejlstrømsafbryderen fungerer korrekt og er klar til at beskytte dig og din ejendom ved at afbryde strømmen i tilfælde af en fejl. Se hvordan du selvtester din RCD/HPFI på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside her.

Hvis HPFI-afbryderen ikke slår fra, når du trykker på testknappen, indikerer det, at der er et problem, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed. I sådanne tilfælde skal du straks kontakte en autoriseret elinstallatør, som Trekantens El Teknik, for at få udført en grundig undersøgelse og eventuelt reparation. Dette sikrer, at din beskyttelse mod elektriske fejl opretholdes, og reducerer risikoen for elektriske stød eller brandfare i din ejendom​​​​.

At vedligeholde og teste din HPFI regelmæssigt er et enkelt, men kritisk skridt i at sikre din sikkerhed og opfylde kravene i dine elinstallationer. Husk, at din sikkerhed og beskyttelse er vores prioritet hos Trekantens El Teknik. Kontakt os på 📞 88 44 81 80 for yderligere assistance eller for at planlægge en professionel HPFI-test.

Hvorfor vælge os?

Når det handler om dine elinstallationer, er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren elektriker. Her er nogle grunde til at vælge Trekantens El Teknik:

 • Erfarne fagfolk: Vores elektrikere er veluddannede, erfarne og har ekspertise inden for eltavle-installationer. De sikrer en nøjagtig og effektiv udførelse af arbejdet.

 • Sikkerhed i fokus: Vi prioriterer sikkerheden og overholder alle relevante sikkerhedsstandarder og forskrifter for at beskytte dig, dine ejendomme og dine elinstallationer.

 • Tilpassede løsninger: Vi forstår, at hver kundes behov er unikke. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke krav og budget.
 • Pålidelig service: Vi er kendt for vores pålidelighed, punktlighed og virkelig gode kundeservice. Vi stræber efter at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og får den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os for en test af dit RCD/HPFI

Book din test her i dag. Hvis du ønsker at få en ny eltavle eller opgradere din eksisterende, er vi også klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for en gratis konsultation, hvor vi kan diskutere dine behov, besvare eventuelle spørgsmål og give dig en skræddersyet løsning.

Ring til os på 88 44 81 80, info@t-elteknik.dk eller udfyld kontaktformularen nedenfor for at booke en aftale. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine elinstallationer!

Få testen udført
Elite håndværker - Anmeld Håndværker

Læs vores anmeldelser

Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

 
Læs alle anmeldelser

Score 4.4

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med el service?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  RIng til os eller book din HPFI test her

  Udfyld formularen, og få en tid til test af din RCD/HPFI. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180