Vi søger dygtige elektrikere til vores hold i Vejle  

Hos Trekantens El Teknik i Vejle er vi på udkig efter nye og dygtige medarbejdere, som har lyst til at blive en del af vores hold af erfarne elektrikere. Hos os finder du et væld af spændende muligheder for at starte eller fortsætte din karriere, og vi glæder os altid til at byde nye medarbejdere med samme passion som os velkomne.

 

Vi er en moderne arbejdsplads, hvor vi både har fokus på det gode fællesskab medarbejdere iblandt og et højt fagligt niveau, hvor der er rig mulighed for udvikling og for at lære nyt inden for dit fagområde.

 

Derfor har vi et stort hold af dedikerede elektrikere i Vejle og omegn, og vi vil også rigtig gerne byde dig velkommen, hvis du går med drømme om at blive en del af en social og professionel arbejdsplads som elektriker.

 

Derfor skal du vælge os

Hos Trekantens El Teknik mener vi, at vi er verdens bedste arbejdsplads. Vi gør i hvert fald alt, hvad der er muligt for at sikre, at vores medarbejdere har det godt hos os. Derfor skriver vi, at vi er en moderne arbejdsplads, og det betyder bl.a., at vi værner om vores medarbejdere.

Hos os går du ikke bare på arbejde og går hjem igen, når du har fri. I stedet bliver du en del af et levende fællesskab, hvor du kan hygge dig med dine kollegaer, og hvor dine behov og din trivsel bliver taget seriøst.

Men nok om os, vi vil meget hellere vise dig, hvorfor du skal blive en del af Trekantens El Teknik. Opdag meget mere om fordelene og hvad vi kan tilbyde dig lidt længere nede. 👇

Eller gå direkte til at ansøge

Vi tilbyder

Trekantens El Teknik er en moderne virksomhed, hvor vi vægter det højt, at der er balance mellem arbejde og privatlivet. Det kan du læse mere om her.

Du har mulighed for fleksible arbejdstider, hvor du selv er med til at planlægge din tid. Om du vil arbejde 4 dage eller 5 dage om ugen, det er vi ligeglade med.

Frihed under ansvar. Det er vigtigt for os, at du kan få arbejde og evt. familie til at hænge sammen, så derfor er du med til at bestemme dine arbejdstider. Har du brug for at møde lidt senere eller tidligere en dag? Helt ok!

Du behøver ikke engang at møde op hver dag på firmaet, materialerne kan stå ude på byggepladsen.

Vi har nogle virkelig seje og fantastiske kollegaer på tværs af hele virksomheden. Her støtter og hjælper vi alle sammen hinanden, og så hygger vi maks! Om det er lidt sødt til tanden, en fælles udflugt eller noget tredje, det svinger!

I Trekantens El Teknik er du ikke bare et nummer. Nogle vil sige, at vi har et familie-agtigt fællesskab.

Det er vigtigt for os at man hygger sig på jobbet, vi bruger trods alt hver især en stor del af vores tid på arbejde – og det er vi klar over.

Derfor holder vi firmaarrangementer flere gange årligt og “get-togethers” endnu hyppigere – det kan være lidt grillhygge på firmaet, svende- og rejsegilde, en faglig tur til VB Stadion eller en rundvisning til et projekt vi har lavet sammen.

Der er fri sodavand og andet med brus – du tager bare.

Fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Du får planlagte og velkoordinerede opgaver og projekter gennem Minuba på tablet, og de er i forvejen booket til dig.

Du får en vekslende hverdag, hvor ingen dage er ens, da vi laver solceller i hele landet for alle typer af private kunder.

Vi har et stærkt sammenhold med en flad struktur i organisationen og højt til loftet.

Det betyder at du aldrig er alene, alle bliver hørt, og at vi alle løfter i flok.

På vores hold er der plads til alle – uanset højde, drøjde, alder, baggrund, køn og forskellighed.

Det er vigtigt at man trives på arbejde både fysisk og mentalt, og at der er plads til sjov og fri omgangstone. Det gælder også uden for jobbet.

Der er altid mulighed for en fortrolig snak – uanset tid, sted og situation.

Desuden synes vi selv, vi har de fedeste sociale- og firmaarrangementer!

Du får selvfølgelig din egen firmabil. Alt værktøj og andet materiel du har og får brug for, er selvfølgelig også inkluderet. Såsom arbejdstøj og sko.

Materialer til opgaverne får du fra vores lagere som du selv er med til at bestille, og de kan også stå klar til dig ude på lokationen. Nemt.

Vi har sodavand og andet læskedrik stående til fri afbenyttelse til turen. Du tager bare!

Vi bryster os af gode udviklingsmuligheder.

Har du fundet et relevant kursus eller en kompetence? Spørg endelig!

Ingen erfaring med solceller? Bare rolig, vi lærer dig det!

Bliv en del af vores hold
Teambuilding
Ringsted
Ringsted sommerferie
Lerdueskydning ved VB
Møde
Lerdueskydning
Lerdueskydning spisning
Lerdueskydning 2023
Bowlingtur
Lidt morgenmad sammen
5 års jubilæum
Lerdueskydning start
Fest

Oplev fælleskabet hos Trekantens El Teknik

Hos Trekantens El Teknik i Vejle og de andre afdelinger er vi ikke bare en arbejdsplads, hvor vi gør en dyd ud af den gode kvalitet og den gode service overfor vores kunder. Som elektriker hos os bliver du en del af et fasttømret fællesskab, hvor du får kollegaer i alle vores afdelinger over hele landet.

 

Du bliver en del af vores fællesskab, hvor vi hjælper og støtter hinanden, og hvor vi har det rigtig hyggeligt sammen. Udover det daglige arbejde bruger vi nemlig også tid sammen til forskellige arrangementer, hvor der er rig mulighed for at lære hinanden at kende, og hvor der bliver hygget for alle pengene. Det kan eksempelvis være årlige firmaarrangementer, grillhygge eller noget helt tredje, hvor der bliver skruet helt op for hyggen og den gode stemning.

 

Men hyggen er selvfølgelig ikke kun forbeholdt vores fælles arrangementer. Vi gør en dyd ud af at gøre hver dag hyggelig, for vi ønsker inderligt, at alle har det godt på jobbet, når de arbejder hos os.

 

Derfor kan vi godt lide at kalde vores arbejdsplads for en lille ’familie’, hvor vi tager os af hinanden, og hvor vi sørger for de bedste rammer for, at alle har det godt sammen.

 

Ring og ansøg

Søg stillingen her

Ansættelse hurtigst muligt. Vi vurderer løbende ansøgere, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

Du behøver hverken at sende ansøgning eller CV. Derfor foretrækker vi også, at du ringer ind til os, så vi kan tage en snak sammen, men du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at sende os en e-mail med ovenstående.

Ring eller send en e-mail på 📱 88 44 81 80 eller ✉️ info@t-elteknik.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at byde dig velkommen på holdet med vores skønne, fantastiske og superdygtige kolleger!

Trekantens El-teknik logo negativ

En arbejdsplads i Vejle med fokus på frihed og fleksibilitet

Når vi siger, at vi her hos Trekantens El Teknik i Vejle er en moderne arbejdsplads, betyder det også, at vi gerne vil give dig den fleksibilitet i dit arbejdsliv, du har brug for. Der skal være en god balance mellem arbejdet og privatlivet, og derfor giver vi dig mulighed for fleksible arbejdstider, hvor du selv har rigtig meget at skulle have sagt, når timerne skal lægges.

 

Det betyder bl.a., at du selv kan bestemme, om du vil arbejde 4 eller 5 dage om ugen, eller om du har lyst til at holde tidligt fri om tirsdagen, hvor du har planer med dine børn. Det er frihed under ansvar, for vi tror på, at du selv kan administrere din tid og dit arbejde.

 

En attraktiv lønpakke

Som dygtig elektriker skal du selvfølgelig belønnes passende for dine kompetencer og for dit hårde arbejde. Det er vi helt indforstået med her hos Trekantens El Teknik, og vi står derfor altid klar til at tilbyde en attraktiv lønpakke til alle vores nye medarbejdere.

 

Vi forhandler lønpakker individuelt, men du kan være sikker på, at du får det, du fortjener. Derfor får du selvfølgelig også pension og alt, hvad der hører sig til, når du vælger Trekantens El Teknik som din arbejdsplads.

 

Få nye muligheder for udvikling

Her hos Trekantens El Teknik i Vejle er vi aldrig blege for at investere i vores medarbejdere. Vi vil rigtig gerne være en arbejdsplads, hvor du kan komme for at udvikle dig, så du kan blive bedre til det, du laver, og så du kan skabe det meningsfulde arbejdsliv, du drømmer om.

 

Derfor er du altid velkommen til at tage et relevant kursus, og du er altid velkommen til at komme til os med gode idéer, hvis der er noget specifikt, du gerne vil arbejde med, eller hvis du gerne vil tage en uddannelse.

 

Vi støtter op om dine drømme og planer, så du altid kan udvikle dig i lige netop den retning, du gerne vil udvikle dig i.

 

Hvem er vi? Historien om Trekantens El Teknik

I 2018 besluttede Jesper og Stig sig for at starte en moderne el-installationsvirksomhed, som fik navnet Trekantens El Teknik. Siden da er det gået stærkt, og vi har derfor i dag afdelinger over hele landet. Vores afdelinger omfatter Vejle, Give, Aarhus og Ringsted, og vi har derfor en stærk tilstedeværelse i det meste af Danmark.

 

Her yder vi god service inden for alle former for elektrikerarbejde for private kunder og erhverv, og vi sørger for god kvalitet over hele linjen, så vores kunder kan komme videre med tilfredshed og et godt indtryk af os.

 

Vi går professionelt til alle opgaver, for vores mål er altid, at vores kunder får lyst til at ringe til os igen, når de har brug for hjælp til en anden opgave. Det betyder udover den høje kvalitet i arbejdet også, at vi altid gør en dyd ud af den gode service, hvor vores kunder i højere grad bliver betragtet som samarbejdspartnere.

 

Som samarbejdspartner fokuserer vi på en god dialog, hvilket bl.a. betyder, at vi altid lytter til kundens krav og behov, samt at vi altid sørger for at afstemme forventninger grundigt, inden vi går i gang med arbejdet. Når vi er enige om, hvordan arbejdet skal udføres, mindskes risikoen for misforståelser, og uden misforståelser er vi godt på vej til at sikre en tilfreds kunde.

 

Vilje, stolthed og ordenlighed

Hos Trekantens El Teknik har vi tre nøgleord, som vi arbejder ud fra hver dag. De tre nøgleord er vilje, stolthed og ordentlighed, og det er netop de kvaliteter, der har bragt os til det sted, vi er i dag.

 

Alle tre er vigtige værdier for os, og du kommer derfor straks til at mærke og opleve både viljen, stoltheden og ordenligheden, når du bliver en del af vores arbejdsplads som elektriker.

 

Du vil opleve en stærk vilje til at opnå succes og levere de bedste mulige resultater, når vi arbejder på en opgave. På samme tid vil du opleve vores stolthed over, at vi udfører arbejde i høj kvalitet hver eneste dag. Vi er stolte over vores høje faglige niveau, ligesom vi er stolte over, at vi aldrig efterlader et projekt, før alle detaljerne er helt på plads.

 

Alt dette omkranses af en ordenlighed, der er en vigtig del af vores hverdag. For os betyder ordenlighed, at vi overholder alle regler og procedurer, at vi er professionelle hele vejen igennem, samt at vi opfører os ordenligt overfor for samarbejdspartnere og kunder.