Nye elinstallationer til nybyg

Når du står overfor at skulle bygge et nyt hus, er det ikke bare et hus. Vi ved, at det er en drøm for fremtiden du bygger. Et trygt hjem til dig og måske også din familie. Du bygger et sted, hvor hverdagen kan udfolde sig. Hvor venner og familie kan komme på besøg. Måske hvor børn kan vokse op. Hvor der kan skabes vidunderlige minder for livet. Skal vi hjælpe dig med dine nybyggerdrømme? Tag fat i os i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Vi ved, at et nyt hus rummer alt dette og det har vi i tankerne hele vejen igennem, når vi hjælper dig med de nye elinstallationer i din drømmebolig.

Når sådanne nye elinstallationer skal skabes, er der rigtig mange overvejelser, der skal gøres og mange regler, der skal følges. Faktisk kan du som privatperson desværre ikke komme ret langt i et nybygningsprojekt selv, da nye elinstallationer skal udføres af en autoriseret elinstallatør. Området er komplekst, men vi tager os god tid til at hjælpe dig, så du kan komme i mål med boligdrømmen – og føle dig i trygge og kompetente hænder hele vejen igennem.

Lad os hjælpe dig med:

 • den indledende sparring og de første overvejelser
 • grundig gennemgang af husets plantegning og jeres behov
 • gennemgang af el-plan for huset
 • rådgivning og vejledning ift. ekstra valg, der kan personliggøre drømmeboligen

Står du i stedet over for en renovering eller ombygning kan du læse mere om det her:

Renovering af el installation
Ny elinstallation
Ny elinstalllation nybyg

Et trygt samarbejde om dit nybyg

Vores mål er, at du i et samarbejde med os, skal føle dig tryg hele vejen igennem og ikke mindst professionelt vejledt om alle muligheder, der er omkring den nye elinstallation. Vi har gennem adskillelige år opbygget stor erfaring med netop etableringen af nye elinstallationer, når drømmeboligen skal bygges og kan derfor hjælpe hele vejen fra start til slut.

Vi har specialiseret os i enkeltstående projekter for private, som enten selv står for entreprisen, eller har en hovedentreprenør til at stå for byggeriet. Derudover arbejder vi som fast fagentreprenør, som elinstallatør og elektriker, for flere af de store byggefirmaer, som bygger rigtig mange typehuse i både Århus, Horsens og Kolding.

Trekantens udførte alt elarbejde til vores nyt hus. Vi fik dem ud et par gang efterfølgende for at lave nogle adhoc opgaver, feks installation af spejl med strøm, udendørs lamper, lofthøjtaler, osv, som vi var meget tilfredse med.

— Tony Langford, Vejle

Kontakt os til en uforpligtende snak om nybyg

Inspiration fra vores nybyg-projekter

Ekspert i ny elinstallation – fra start til slut

Inden krisen i 2023 lavede vi nye elinstallationer i 300-400 huse om året og vil derfor kalde os selv erfarne, endda ligefrem eksperter, i nye elinstallationer. Vi kender kort fortalt hele processen fra start til slut og ved, hvad der kræves og forventes af os, som den autoriserede elinstallatør på byggepladsen.

Vi anser det for vores allervigtigste rolle, at du som boligejeren kan føle dig i trygge hænder med os på projektet. Vi ønsker en tæt relation til såvel dig, som de andre håndværkere på dit nybyggerprojekt, hvor en åben og ærlig kommunikation er i centrum. Du kan altid komme til os med alle de spørgsmål du måtte have – intet er for dumt eller mærkeligt at spørge om og vi kan næsten garantere dig, at vi har hørt det før. Vores telefoner er altid åbne.

I et nybyggerprojekt er opgaver og ansvar meget stringent fastlagt og uddelt, og vi ved præcis, hvor vi passer ind i tidsplanen. Men skulle du stå med entreprisen selv, eller sammen med en selvvalgt hovedentreprenør, kan det være lidt mere uoverskueligt. Derfor sørger vi naturligvis for en klar forventningsafstemning og et totalt overblik over vores opgaver allerede i de indledende dialoger og ved tilbudsgivning.

Du kan være sikker på, at vi har styr på alt fra etablering af strøm og lys på byggepladsen, så de øvrige håndværkere har arbejdsvilkårene i orden, til etablering af nye elinstallationer, lyskilder, netværk, antenne, udendørsbelysning, tilmelding til elselskabet og meget mere.

Lad os sammen sikre de bedste valg til din drømmebolig

For mange er en elinstallation bare en elinstallation. Men der er mange forskellige typer af elinstallationer og særligt når det kommer til nye elinstallationer i nye huse, er mulighederne mange. Selv i typehuse, hvor man ellers skulle tro, at alt er fastlagt og planlagt på forhånd, er der rig mulighed for at træffe andre valg og sikre, at din drøm for hverdagen i det nye hus kan realiseres – og ikke mindst, at din personlighed fremhæves i boligen.

Vi ser ofte, at folk vælger de helt gængse standardløsninger, fordi de simpelthen ikke opdager eller oplyses om, hvad der er af andre muligheder. Det synes vi er ærgerligt. For ligesom farverne på væggen, valget af materialer i køkkenet og de møbler, du vælger til boligen, kan detaljerne omkring de nye elinstallationer også i høj grad afspejle din personlighed.

Vi vil anbefale dig at overveje følgende ting ift. de nye elinstallationer i dit nybyg:

Nye elinstallationer

Vi starter med en elplan for dit nybyg

Skal du bygge nyt hus, er det vigtigt at have de nye elinstallationer med i tankerne helt fra start. Hvad er der f.eks. af behov for stikkontakter, netværk mv.? Disse tanker kan vi hjælpe med, når vi sammen udarbejder en grundig elplan for nybyggeriet. Start din drøm om at bygge nyt på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Elinstallationerne er en ofte overset og glemt, men ikke desto mindre uhyre vigtig funktion i hjemmet. Men de fleste af os tager dem som en selvfølge og glemmer derfor at tænke dem ind i nybyggeriet.

Ved at have en autoriseret elinstallatør som os med ombord allerede før de første stik i jorden, sikrer du, at også elinstallationerne lever op til de drømme du har for hverdagen i boligen. Sammen starter vi med at lave en såkaldt elplan for boligen på et ”elmøde”. Her nedskriver vi, hvad der skal være af nye elinstallationer, antal og placering af stikkontakter, ønsker til andre og måske specielle funktioner mv. Vi lytter og vejleder dig på bedste vis, da det er vigtigt, at du og evt. familien får den absolut bedste løsning. Kort fortalt så er elplanen for dit nybyggeri en manual for, hvordan huset kommer til at fungere med strøm i hverdagen.

En sådan elplan for nybyg er vigtig, uanset om du planlægger at bygge et arkitekttegnet hus, eller et typehus. Forskellen er, at der i et arkitekttegnet hus ikke har boet nogen i noget magen til før og der er derfor ingen beboererfaring at trække på med anbefalinger til de nye elinstallationer.

I typehusene er de medregnede elinstallationer ofte skåret helt ind til benet og du skal derfor gøre op med dig selv, om du har andre ønsker end det, der er med i typehusets standard.

Nye elinstallationer, der typisk går udover typehus-standarden kan f.eks. være:

El-plan nybyg

Vi tager os god tid til din elplan

Hos os er der altid afsat god tid til gennemgang af plantegningerne og rummenes anvendelse sammen, så vi sammen kan planlægge placering af stikkontakter, lampeudtag, spots, ønsker til, hvordan lys skal tændes osv. Alle ønsker og behov for din kommende hverdag i huset nedskriver vi i elplanen for nybyggeriet, som bliver manualen, der skal følges fremadrettet i byggeriet.

Udover dine egne krav og ønsker er der også en lang række lovgivningsmæssige krav, som vi naturligvis skal sikre, at din nye bolig lever op til. Disse fremgår i bekendtgørelsen ”Dansk Standard” og dikterer f.eks.:

Med os som rådgivningspartner i forbindelse med de nye elinstallationer i dit nybyggeri, undgår du forkerte og potentielt ulovlige beslutninger, der kan lede til dyre huller i væggene, når elinstallationerne senere må laves om.

Mulighederne er som sagt mange, når der skal bygges nyt og elinstallationer skal etableres fra bunden. Det handler om at finde løsninger, der føles rigtige for dig. Sammen kan vi finde den rette vej og sikre de helt rigtige nye elinstallationer i din nybyggede bolig. Tøv ikke med at kontakte os i dag på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk for en uforpligtende snak om dit nybyggerprojekt.

Skal du have hjælp til dit nybyg?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk


  Skal du have hjælp til dit nybyg?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88 44 81 80 eller på info@t-elteknik.dk.


   Elite håndværker - Anmeld Håndværker

   Læs vores anmeldelser

   Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

    
   Læs alle anmeldelser
   Trustpilot score 4.1

   Trustscore 4.2