Vi installerer dine nye stikkontakter

 

Din bolig vil ikke være meget værd, hvis ikke det var for dine stikkontakter. Uden de vigtige kontakter vil du ikke være i stand til at bruge alle de smarte elektriske apparater, du omgiver dig med og bruger hver dag, og derfor skal dit hjem naturligvis være udstyret med funktionsdygtige stikkontakter.

 

Det er dog ikke alle boliger, der har stikkontakter nok til moderne behov, og det kan derfor være nødvendigt at installere nogle nye. Det kan også blive nødvendigt at skifte de eksisterende stikkontakter ud, hvis du gerne vil ændre udtrykket, eller hvis de ikke fungerer ordenligt.

 

Begge dele kan vi hjælpe dig med her hos Trekantens El Teknik, hvor vi har lang erfaring med alle former for elinstallationer. Derfor kan vi også nemt hjælpe dig, der er ved at bygge nyt, renovere eller bare trænger til nogle nye stikkontakter.

 

Vi har afdelinger forskellige steder i Danmark, og vi er derfor altid tæt på dig, når du mangler en dygtig autoriseret elektriker til at hjælpe dig med dine nye stikkontakter.

 

Hvorfor skifte til nye stikkontakter?

Det kan som nævnt være en god idé at få installeret flere stikkontakter, hvis din bolig er gammel og derved kun har én eller to stikkontakter pr. rum. Det er ikke nok til de fleste moderne behov, og ved at installere nye stikkontakter slipper du for en masse forlængerledninger.

 

Hvis dine stikkontakter er gamle, kan det også være mere sikkert at skifte til nogle nye. De nye stikkontakter er mere sikre end de gamle typer, mens de nye kontakter også vil passe bedre ind rent udtryksmæssigt i din moderne bolig.

 

Med nye stikkontakter får du også nye muligheder for at gøre dit hjem mere bekvemt, hvilket du bl.a. kan gøre ved at skifte til lysdæmpere og derved også spare på strømmen.

Kontakt os her
Kontakt rillet

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du vil have installeret nye stikkontakter i din bolig eller din virksomhed, kan du tage kontakt til Trekantens El Teknik i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, og når du er klar til at bestille en autoriseret elektriker, får du opgaven klaret i løbet af få dage.

Hvordan skifter man en stikkontakt?

Der findes rigtig mange forskellige typer af stikkontakter, og derfor findes der også forskellige måder at skifte til nye på. Det kan godt blive en smule kompliceret, for nogle stikkontakter må du faktisk godt udskifte selv, mens andre kun må skiftes af en autoriseret elektriker.

 

Derfor er det altid en god idé at hive fat i os, når du vil skifte til nye stikkontakter. Vi kan fortælle dig, om du må gøre det selv, hvis du har mod på det, mens vi naturligvis også altid står klar til at ordne opgaven for dig, hvis du vil være sikker på, at det bliver gjort sikkert og ordenligt.

 

Ring i dag og hør mere

Hvis du gerne vil have mere information om, hvordan man skifter en stikkontakt, eller hvis du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald eller kontakte os på anden vis. Vi kan hjælpe dig med den indledende rådgivning og med at klare selve opgaven, når du vil renovere, bygge nyt eller bare skifte stikkontakter.

 

Vi kan også hjælpe dig med alle dine andre el-opgaver i hjemmet, hvorfor du altid er velkomme til at ringe, hvis du mangler eksempelvis belysning eller lignende.