Skal vi også hjælpe dig, med installation af din luft til luft varmepumpe? 

Hvis du er på udkig efter en opvarmningsform til din bolig, der giver dig mere fleksibilitet, end du får med andre opvarmningsformer, kan en luft til luft varmepumpe være den helt rette løsning. Det kan være en god løsning for dig, der mangler lidt ekstra varme i eksempelvis stuen om vinteren, og det kan være for dig, der mangler en simpel og billig opvarmningsløsning i dit fritidshus. 

 

Mulighederne med en luft til luft varmepumpe er mange, men lige meget hvad dine planer er, står vi hos Trekantens El Teknik klar til at hjælpe dig med installationen. Hos os kan du altid få en god luft til luft varmepumpe-pris inkl. montering, og da vi har lang erfaring med at installere de smarte pumper, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført til perfektion. 


Vi har rødder i Trekantområdet, men vores tilstedeværelse strækker sig også til Galten ved Århus, Ringsted og Give. Dette betyder, at vi altid er tæt på dig, uanset om du mangler hjælp til at få en luft-til-luft varmepumpe i Jylland, Fyn eller Sjælland.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Selvom luft-til-luft varmepumper endnu ikke er fuldt udbredt i Danmark, er du sandsynligvis stødt på noget lignende på et eller andet tidspunkt i dit liv. Luft-til-luft varmepumper, også kendt som aircondition, er nemlig noget, du helt sikkert har benyttet dig af under dine ferier sydpå.

De danske luft til luft varmepumper fungerer på stort set samme måde, hvor en udendørsdel suger luft og omdanner det til enten varm eller kold luft, inden den blæses ind i eksempelvis en stue. 

 

Det er meget simpelt, men det er ikke desto mindre en effektiv og nem måde at regulere temperaturen i specifikke rum på. En luft til luft varmepumpe er dog ikke velegnet som opvarmningsform til en hel bolig, da pumpen kun kan nedkøle eller opvarme ét rum. 

 

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe? 

Der kan være mange gode grunde til at vælge en luft til luft varmepumpe, for systemet kommer med mange fordele. Varmepumperne er især populære til fritidshuse og kolonihavehuse, hvor du ikke opholder dig om vinteren. Her giver en luft til luft varmepumpe dig mulighed for at varme de få kvadratmeter op i de kølige forårs- og efterårsmåneder, mens du også får den store fordel, at varmepumpen kan køle dig ned, når det bliver rigtig varmt om sommeren. 

 

Med en luft til luft varmepumpe får du således to i én, og det er en stor fordel i eksempelvis et sommerhus. Men det kan bestemt også være en fordele i din helårsbolig. Her kan en luft til luft varmepumpe hjælpe dig til at spare penge på varmeregningen, da varmepumpen er en billig måde at varme eksempelvis din stue op på. 

 

Det kan være en god idé for dig, der har en dyr opvarmningsform som eksempelvis et oliefyr, da du med en luft til luft varmepumpe kan skrue lidt ned for oliefyret for i stedet at supplere med den billigere strøm, som en luft til luft varmepumpen bruger. Og så kan du naturligvis også nyde godt af luft til luft varmepumpens mulighed for nedkøling, når du synes det bliver lidt for varmt i stuen eller i soveværelset om sommeren. 

 

Lige meget hvor du installerer din luft til luft varmepumpe, vil du også komme til at nyde godt af et bedre indeklima. En luft til luft varmepumpe filtrerer luften udefra og blæser derved ren og frisk luft ind i din bolig, så du slipper for at have vinduerne åbne, og så du nedbringer risikoen for bl.a. skimmelsvamp.

Kontakt os her
Installation af luft til luft varmepumpe

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du vil vide mere om installation af luft til luft varmepumpe til din bolig eller din virksomhed, kan du tage kontakt til Trekantens El Teknik i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. 

Hvad koster det? 

Der er en bred vifte af luft-til-luft varmepumper tilgængelige, og prisen på en luft-til-luft varmepumpe inklusive montering kan variere betydeligt afhængigt af dit valg. For en ny luft-til-luft varmepumpe kan du forvente at betale et sted mellem 5.000 og 30.000 kr., og dette beløb skal suppleres med monteringsomkostninger.

Få professionel hjælp til installation af luft-til-luft varmepumper
Hvis du går og drømmer om at få installeret en luft til luft varmepumpe, kan vi hos Trekantens El Teknik hjælpe dig godt igennem processen. Vi tager en indledende snak om, hvad dine forventninger er, så vi kan finde frem til den helt rette model for dig, hvorefter vi både klarer indkøb og montering af pumpen. 

 

Vi har lang erfaring med at montere luft til luft varmepumper, og vi udfører derfor arbejdet med høj kvalitet og stor effektivitet, så du bliver tilfreds med det endelige resultat. 

 

Er du interesseret? Så tøv ikke med at ringe til os i dag for at høre mere. Vi sidder klar ved telefonerne til at svare på dine spørgsmål, så du kan blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig, mens vi naturligvis også er klar til at sende en autoriseret elektriker afsted, så snart det hele skal installeres.