Din troværdige samarbejdspartner til installation af varmepumper

Det er dyrt at varme en bolig op med traditionelle opvarmningskilder, og det kan derfor være en god idé at kigge efter alternative muligheder for dig, der er træt af en dyr varmeregning. Her er de moderne varmepumper et rigtig godt sted at starte med at kigge, for du har her mulighed for at få en både effektiv og billig opvarmningsform, der ikke kræver arbejde eller megen vedligehold, når først det hele er installeret. 

 

En varmepumpe er desuden en grønnere løsning end mange andre opvarmningsformer, da varmepumpen udelukkende bruger strøm og energi fra enten luften eller jorden til at skabe varme til din bolig. Der er således mange gode grunde til at installere en varmepumpe i din bolig, men inden du kommer så langt, skal du finde en god samarbejdspartner, der ved alt om installation af varmepumper. 

 

Det gør vi her hos Trekantens El Teknik, hvor vi har installeret mange varmepumpe gennem årene. Vi har derfor den ekspertise og erfaring, der skal til for at udføre arbejdet til perfektion, så du får et resultat, du er tilfreds med. 

 

Vi har hovedkvarter i Vejle, og vi er derfor altid tæt på dig, der mangler hjælp til installation af varmepumpe i Trekantsområdet. Dertil har vi afdelinger i både Give, Galten ved Århus og Ringsted, og du er derfor også altid velkommen til at kontakte os, hvis du bor i eller i nærheden af disse byer. 

 

Vi har lang erfaring som varmepumpemontør 

Hos Trekantens El Teknik har vi installeret rigtig mange varmepumper gennem årene, og vi er derfor også det helt rette valg for dig, der mangler en dygtig autoriseret elektriker til installation af varmepumper. 

 

Vi gør en dyd ud af at levere en høj service, hvilket først og fremmest betyder, at vi installerer din varmepumpe med stor professionalisme. Vi er stolte af vores håndværk, og vi går op i ordentlighed i alt, vi laver. Vi vil gerne være de bedste, og derfor stiller vi også store krav til vores arbejde. Det betyder bl.a., at vi udfører en streng egenkontrol, så vi ved, at vi leverer, hvad vi lover, og så vi hele tiden kan blive bedre. 

 

Derfor er vi også medlem at både TEKNIQ og Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er yderligere garanti for dig som kunde af, at vi er yderst professionelle, og at vi udfører arbejdet korrekt hver gang. 

 

For os betyder et højt serviceniveau også, at vi går i tæt dialog med dig som kunde. Fra første kontakt indgår vi en ærlig dialog med dig, så vi samme kan komme frem til den bedste løsning for netop dit projekt, og så du ikke støder ind i uventede overraskelser undervejs. Kontakt os her
Installation af varmepumpe

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du vil vide mere om installation af varmepumper til din bolig eller din virksomhed, kan du tage kontakt til Trekantens El Teknik i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. 

Rådgivning, indkøb og montering

Det kan være en jungle af finde rundt i, hvilken varmepumpe der passer til dig og dine behov. Der er mange forskellige muligheder på markedet for varmepumper, og derfor er det rart at have en professionel at læne sig opad, som kan svare på alle de spørgsmål, du går rundt med. 

 

Det gør vi gerne her hos Trekantens El Teknik, hvor vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rette varmepumpe for dig. Vi lytter til dine krav og kommer med kompetent rådgivning, så vi sammen finder den rette løsning. 

 

Herefter står vi også for indkøb og installation af varmepumpen, så du bare kan læne dig tilbage og overlade arbejdet til professionelle. Til sidst sætter vi dig selvfølgelig også grundigt ind i, hvordan det hele fungerer, så du kan få den optimale brug ud af din varmepumpe, når den er blevet installeret. 

 

Reparation af varmepumpe

Hvis du har problemer med en eksisterende varmepumpe, har du brug for en dygtig elektriker til at hjælpe dig. I mange tilfælde kan en varmepumpe fikses, så den bliver klar til brug igen, og det hjælper vi naturligvis gerne med her hos Trekantens El Teknik. 

 

Hvis du kontakter os til at hjælpe med luft til luft varmepumpe reparation, behøver du ofte ikke at købe en ny varmepumpe, og det kan derfor være en god investering at give os et kald, før du køber en ny. 

 

Kontakt os i dag og hør mere 

Hvis du mangler hjælp til montering af luft til luft varmepumpe, hvis du gerne vil høre mere om regler for opsætning af varmepumper, eller hvis du har andre spørgsmål, at du altid velkommen til at kontakte os her hos Trekantens El Teknik. 

 

Vi guider dig gennem hele processen, mens vi naturligvis også klarer varmepumpe montage med stor professionalisme. Interesseret? Så kontakt os allerede i dag.