Super-elektrikere til solceller søges 🦸☀️

Først og fremmest, tak – det betyder meget for os, når folk viser interesse i os og vores virksomhed. Vi gør tingene lidt anderledes ved at prøve at undgå den typiske lange liste af arbejdsopgaver eller de 45 forventede kvalifikationer man ofte ser i stillingsopslag. Der er selvfølgelig forventninger, men vi mener, at man med lidt sund fornuft, ordentlighed og hænderne skruet godt på, kan komme langt.

Så nej, tværtimod. Vi vil meget hellere vise dig, hvorfor vi er et godt sted at arbejde og hvad vi kan tilbyde dig. Det er også lidt sjovere, både for dig og for os.

Er du helten vi søger til at støtte den grønne omstilling? Er du klar til at redde planeten gennem installationer af solcelleanlæg? Vil du gøre en forskel for vores solcellekunder og hjælpe dem at opnå grøn energi?

Trekantens El Teknik ApS søger elektrikere til vores solrige eventyr i grøn energi til vores Ringsted-afdeling. Du behøver ikke at have erfaring med solceller – vi oplærer dig 🧑‍🏫

Ved du allerede nu, at du vil søge stillingen, søger du den gennem teamleder Nikolaj Bekker på 📱 93 63 65 67 eller ✉️ nibe@t-elteknik.dk.

Trekantens El Teknik er en ung og moderne virksomhed i stor udvikling. Du kan eventuelt tjekke vores sociale platforme ud her for at se, hvad vi laver af spændende ting.

Men nok om os, vi vil meget hellere vise dig, hvorfor du skal blive en del af Trekantens El Teknik. Opdag meget mere om fordelene og hvad vi kan tilbyde dig lidt længere nede. 👇

Eller gå direkte til at ansøge

Vi tilbyder

Trekantens El Teknik er en moderne virksomhed, hvor vi vægter det højt, at der er balance mellem arbejde og privatlivet. Det kan du læse mere om her.

Du har mulighed for fleksible arbejdstider, hvor du selv er med til at planlægge din tid. Om du vil arbejde 4 dage eller 5 dage om ugen, det er vi ligeglade med.

Frihed under ansvar. Det er vigtigt for os, at du kan få arbejde og evt. familie til at hænge sammen, så derfor er du med til at bestemme dine arbejdstider. Har du brug for at møde lidt senere eller tidligere en dag? Helt ok!

Du behøver ikke engang at møde op hver dag på firmaet, materialerne kan stå ude på byggepladsen.

Vi har nogle virkelig seje og fantastiske kollegaer på tværs af hele virksomheden. Her støtter og hjælper vi alle sammen hinanden, og så hygger vi maks! Om det er lidt sødt til tanden, en fælles udflugt eller noget tredje, det svinger!

I Trekantens El Teknik er du ikke bare et nummer. Nogle vil sige, at vi har et familie-agtigt fællesskab.

Det er vigtigt for os at man hygger sig på jobbet, vi bruger trods alt hver især en stor del af vores tid på arbejde – og det er vi klar over.

Derfor holder vi firmaarrangementer flere gange årligt og “get-togethers” endnu hyppigere – det kan være lidt grillhygge på firmaet, svende- og rejsegilde, en faglig tur til VB Stadion eller en rundvisning til et projekt vi har lavet sammen.

Der er fri sodavand og andet med brus – du tager bare.

Du får planlagte og velkoordinerede opgaver og projekter gennem Minuba på tablet, og de er booket i forvejen til dig cirka 14 dage frem.

Vi har et stærkt sammenhold med en flad struktur i organisationen og højt til loftet.

Det betyder at du aldrig er alene, alle bliver hørt, og at vi alle løfter i flok.

På vores hold er der plads til alle – uanset højde, drøjde, alder, baggrund, køn og forskellighed.

Det er vigtigt at man trives på arbejde både fysisk og mentalt, og at der er plads til sjov og fri omgangstone. Det gælder også uden for jobbet.

Der er altid mulighed for en fortrolig snak – uanset tid, sted og situation.

Desuden synes vi selv, vi har de fedeste sociale- og firmaarrangementer!

Du får selvfølgelig din egen firmabil. Alt værktøj og andet materiel du har og får brug for, er selvfølgelig også inkluderet. Såsom arbejdstøj og sko.

Materialer til opgaverne får du fra vores lagere, og de kan også stå klar til dig ude på lokationen. Nemt.

Vi har sodavand og andet læskedrik stående til fri afbenyttelse til turen. Du tager bare!

Vi bryster os af gode udviklingsmuligheder.

Har du fundet et relevant kursus eller en kompetence? Spørg endelig!

Bliv en del af vores hold
Ringsted
Ringsted sommerferie
Møde
Lerdueskydning
Lerdueskydning spisning
Bowlingtur
Lidt morgenmad sammen
5 års jubilæum
Lerdueskydning start

Dine superkræfter 💪

Det er kort, vi lover det. Vi “kræver” sådan set ikke så meget, ud over at:

🦸 Du er uddannet “super” elektriker 

🦸 Du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med dine opgaver

🦸 Du kan opretholde vores høje og professionelle serviceniveau

🦸 Du har lyst til at være en del af nogle af Danmarks bedste elektrikere

🦸 Du hygger dig med dit arbejde

Du behøver ikke at have erfaring med solceller – vi oplærer og onboarder dig, så du er klædt fuldstændig på til solceller. 

 

Join vores super-team

Søg stillingen her

Ansættelse hurtigst muligt. Vi vurderer løbende ansøgere, og derfor opfordrer vi dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

Du behøver hverken at sende ansøgning eller CV. Derfor foretrækker vi også, at du ringer ind til os, så vi kan tage en snak sammen, men du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at sende os en e-mail.

Ring eller send en e-mail til teamleder Nikolaj Bekker på 📱 93 63 65 67 eller ✉️ nibe@t-elteknik.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen på teamet af Danmarks måske sjoveste og bedste elektrikere! ⚡

Trekantens El-teknik logo negativ