Din pålidelige elektriker i Århus

Hvis du mangler en dygtig autoriseret elektriker i Aarhus, er du kommet til det helt rette sted. Hos Trekantens El Teknik kan vi nemlig klare alt inden for elektrikerarbejder i både din private bolig og i virksomheden, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler en erfaren elektriker til det ene eller det andet.

 

Vi er din elektriker i Aarhus N, i Viby J, i Aarhus C og i alle andre dele af byen, og vi er kun en kort køretur fra dig, når du har brug for hjælp.

 

Stolthed og ordentlighed hele vejen igennem.

Hos Trekantens El Teknik gør vi en dyd ud af at levere håndværk i høj kvalitet. Vi har en stor faglig stolthed, som betyder, at ordentlighed går igen i alt, vi laver. Vi er stolte af at være elektrikere, og det er din garanti som kunde for, at du får udført at stykke arbejde i høj kvalitet.

 

Vi leverer altid en elektriker i Aarhus til din opgave med et højt serviceniveau, hvilket gælder helt fra den indledende kontakt og vejledning til udførelsen og afslutningen af selve arbejdet. Vi hjælper dig med andre ord godt og sikkert helt vejen igennem dit projekt, når du mangler en elektriker i Aarhus C eller andre steder i byen, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler kompetente råd til din opgave.

 

Vi stiller store krav til os selv og vores arbejde, hvilket bl.a. betyder, at vi udfører en streng egenkontrol for at sikre, at vores arbejde er i orden. Det betyder også, at vi er medlemmer af både TEKNIQ og Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket er en endnu en garanti for dig som kunde for, at du rent faktisk får leveret et stykke arbejdet, der lever op til alle gældende krav, når du vælger os til dine opgaver.

 

Vi har lang erfaring fra branchen med mange gode og succesrige projekter bag os, og vi kan derfor hjælpe dig med det meste, når du går rundt med planer, der omfatter renovering, udvidelse eller oprettelse af nye elektriske installationer.

Elektriker Århus

Renovering eller nybyg i Århus? Vi klarer elinstallationerne

Der kan være mange gode grunde til, at du går rundt og drømmer om at få renoveret din bolig. Det kan være, at du ønsker noget helt nyt, eller det kan være, at den bare ikke længere lever op til nutidens standarder og derved dine behov.

 

Når du går i gang med at renovere, bygge til eller bygge nyt, er elinstallationerne noget af det første, du skal tænke på. Der skal trækkes ledninger de helt rigtige steder, og det skal ske, inden du forsegler væggene med mørtel, gipsplader eller lignende.

 

Her er der ikke plads til fejl, og det kan derfor altid betale sig at alliere sig med en dygtig autoriseret elektriker i Aarhus, der kan rådgive dig undervejs og udføre arbejdet til perfektion.

 

Det kan også være nødvendigt med en elektriker i Aarhus til at udføre en generel renovering af dine elektriske installationer, selvom du ikke skal renovere resten af boligen. Gamle installationer kan være usikre og ikke leve op til moderne behov, og det kan derfor være en god investering at udskifte ledninger, eltavler og så videre.

 

Alt dette hjælper vi selvfølgelig gerne med her hos Trekantens El Teknik, hvor vi har lang erfaring med både at lave nye installationer og renovere de gamle.

 

 

Elektriker elplan
Elektriker Århus

Vi kan hjælpe med det meste

Hvis du mangler en dygtig elektriker i Aarhus til det ene alle det andet, kan vi med al sandsynlighed hjælpe dig. Gennem vores mange år i branchen har vi prøvet det meste, og vi bliver ved med at uddanne os for at følge med.

 

Derfor findes der ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler en elektriker i Aarhus til:

 

 

Vi kan også hjælpe med mange andre opgaver end det, der er nævnt her, for vi har prøvet det meste, og vi har ekspertisen til både at vejlede dig og udføre alle forskellige opgaver med høj professionalitet.

 

Din elinstallatør i Århus til erhverv

Strøm er en afgørende del af produktionerne rundt omkring i de danske virksomheder, og derfor er du som virksomhed naturligvis afhængig af en dygtig elektriker, der kan rykke hurtigt ud, når det bliver nødvendigt, og som kan servicere dine installationer med rettidig omhu, så du minimerer risikoen for at løbe ind i problemer.

 

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Trekantens El Teknik, hvor vi gennem mange år har været elektriker i Aarhus for erhverv. Vi kan derfor også hjælpe lige netop din virksomhed med alle de el-opgaver, du støder ind i til dagligt.

 

Det kan både være renovering af elinstallationer, energioptimering, installationer af fibernet, alarmer og meget, meget andet.

 

Vi står desuden også klar med akut hjælp, hvis du mangler en elektriker i Aarhus uden for normal åbningstid, når der opstår strømsvigt eller lignende.

Lad os være din elektriker i Århus

Udover at betjene Vejle og  er vi stolte af at kunne hjælpe kunder i områder som Billund, Horsens, Vejle og hele trekantsområdet. Som din pålidelige elektriker i Århus er vores kompetente team klar til at imødekomme alle dine elektriske behov.

Kontakt os

Hvis du har brug for en pålidelig elektriker, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige team er klar til at besvare dine spørgsmål og planlægge en tid, der passer dig. Ring til os på 88 44 81 80 eller udfyld vores kontaktformular herunder.

Jesper og Stig i rund format

Skal vi hjælpe med din el-opgave?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


  DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

  Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

  Ring nu på 88448180

  Skal vi hjælpe med din el-opgave?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din el service-opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk


   Jesper og Stig i rund format

   DØGNVAGT – Brug for vores hjælp?

   Står du akut og har brug for vores hjælp, er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt os – vi er her for at hjælpe dig døgnets 24 timer.

   Ring nu på 88448180