Hjælp til fibernet i Vejle

Den hurtigste form for internetforbindelse i dag er fibernet. Alle typer af bredbånd i Danmark starter faktisk med fiberkabler og ca. 7/10 danske adresser kan få fiberkablerne helt ind i bygningen, mens de resterende må nøjes med langsommere kabler, såsom kobber. Få lynhurtigt internet hos jer på 88 44 81 80 eller info@t-elteknik.dk.

Langt de fleste virksomheder i Vejle, og faktisk hele trekantsområdet, har heldigvis mulighed for at få fibernet, så det i hvert fald ikke er internethastigheden, der er begrænsende for, hvor meget medarbejderne i virksomhederne kan nå i hverdagen.

Vi kan være behjælpelig med alle former for installation af fibernet i Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, ja hele trekantsområdet. Faktisk kan vi være behjælpelig med mere end det.

Vi kan tilbyde:

  • Nye installationer af fibernet
  • Måling og forbedring af fibernettet i virksomheden
  • Fejlfinding og reparationer af fibernettet
  • Serviceaftale på fibernettet

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have installeret fibernet i virksomheden for første gang, eller om du har brug for hjælp til forbedringer eller reparationer af et eksisterende fibernet.

Kontakt os til en snak om fibernet
Hjælp til fibernet i Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding, Middelfart, Bredsten, Give

Installation af fibernet i Vejle

Trekantsområdet er faktisk et af de steder i Danmark, hvor vi har bedst muligheder for at trække fibernettet helt ind på adresserne, fordi fiberkablerne er så godt til stede i vores område. Derfor er det i dag heldigvis kun et fåtal af virksomheder i trekantsområdet, der må nøjes med langsommere kabler det sidste stykke til bygningen, som forringer internethastigheden gevaldigt.

Om din virksomhed kan få fibernet afhænger af, om der er nedgravet fiberkabler i området. Er du i tvivl, kan du tjekke på fibernet-udbydernes hjemmesider ved at indtaste din adresse.

Er der nedgravet fiberkabler i området, skal virksomheden tilkobles disse vha. en installation til fibernettet. Dette kan vi klare – og det foregår i de trin vi har beskrevet nedenfor.

1. Opsætning af fiberboks

Vi starter med at beslutte, i samarbejde med dig naturligvis, hvor fiberboksene skal placeres i virksomheden. Der skal være en udvendig boks, der tilsluttes det nedgravede fibernet i området, samt en indvendig boks, der tilsluttes fibernettet via den udvendige boks.

Herefter opsættes boksene og klargøres med alle relevante installationer og kabler, så det er klar til sammenkobling med det eksisterende fibernet, der er trukket i området.

2. Trækning af kabler fra eksisterende fibernet

Når virksomhedens nye fiberbokse er opsat, skal der trækkes fiberkabler fra det eksisterende nedgravede fibernet til fiberboksen. Dette involverer som regel et stykke gravearbejde, som vi også kan være behjælpelig med at finde rette entreprenør til at udføre.

Efter selve fiberrøret er lagt i jorden og trukket hen til den nye fiberboks, skal fiberkablerne blæses gennem rørene, så de kan forbindes til fiberboksen – først udvendig og fra denne til den indvendige boks.

3. Tilslutning af fibernettet og sikring af korrekt infrastruktur

Når den fysiske installation er sikret fra det nedgravede fibernet i området, skal det indvendige udstyr installeres. Her beslutter vi sammen, hvilket udstyr, der skal være tale om, samt hvor det skal placeres. Typisk trækker vi fibernettet rundt i virksomheden til forskellige samlingspunkter og herfra trækkes det til kontorpladserne.

Ønsker I trådløs internetforbindelse, planlægger vi sammen, hvordan fiberkablerne skal trækkes i lokalerne og hvor en eller flere trådløse routere skal placeres, for at I opnår den bedst mulige forbindelse.

Opsætning af fibernet i Vejle, Horsens, Fredericia, Kolding, Middelfart, Bredsten, Give

Forbedring, reparation og serviceaftale på fibernet

Har virksomheden allerede fibernet installeret, står vi også til rådighed for forbedringer, reparationer og serviceaftale i forbindelse hermed.

Når først fibernet er installeret i virksomheden, bør internettet være lynhurtigt for alle medarbejdere på alle kontorpladser i bygningen. Er det ikke tilfældet, er der helt sikkert muligheder for forbedring. Det kan være, at fibernettet ikke er trukket optimalt rundt i virksomheden, at nogle trådløse routere er placeret for langt væk, eller lignende. Lad os tage et kig på det eksisterende fibernet og komme med vores bud på forbedringer af det.

Oplever du deciderede fejl på fibernettet, kan vi hurtigt og effektivt udføre en fejlsøgning med diverse målinger af forbindelsen, opspore fejlen og med vores særlige udstyr reparere fejlen. Typisk er der tale om brud på et fiberkabel, som vi kan løse ved at sammensmelte det igen.

Vil du undgå at nå til fejl, er det en god idé med en serviceaftale på dit fibernet. Ved disse servicebesøg måler vi hastigheden og tjekker op på fibernettets generelle performance og helbred.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med fibernet i Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, eller en anden by i trekantsområdet? Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os